Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

zakynka

mortishia1
uf, no nemenila som.Ja som už na prim.Kovača počula velmi vela chvaly a teraz aj sama môžem potvrdiť, že je naozaj odborník.Mam ešte trošku opuchnuty nos,hlavne z vnutra citim opuch ale už teraz je super.Stale si nan pozeram a som spokojna.Tvoj noštek bude asi naročnejší prípad,kedže bude musieť pridavať a tvarovať,ale ja osobne si myslim,že budeš spokojná.Budem ti držať prsty!A vlastne kedy ste sa dohodli na operácii?

mortishia1

Zakynka, urcite pojdem ku dr. Kovacovi. Este ale nie som objednana, bola som len na konzultacii a potrebovala som si to rozlezat v hlave. U mna totiz pojde o tretiu operaciu, druhu opravnu, potom co dr. Jezovitova v BA zvrzala co sa da...tak tu poviem jej meno na plne usta, lebo viem, ze nie som jedina, koho odflakla. To co ona ubrala prilis, musi teraz dr. Kovac vyplnit naspat...

zakynka

mortishia1
hm...no myslim že mam rovny rez,teda nezda sa mi že by bol do tvaru V a popravde ani som sa s dr.o tom nebavila.Ale hoji sa mi celkom pekne.Mne použil len chrupavku čo som mala v nose,teda ja som mala dosť velku:D takže nemusel použivať z inej časti tela(skôr mi hodne uberal).Ale ked sme pri tom, tak na izbe so mnou ležala jedna pani ktorej použil chrupavku z laloka ucha resp. za uchom(aspon tam to mala prelepené).Ona mala v nos.prepažke dieru a pri dýchaní pískala ale jej zasa nerobil otvorenýcm spôsobom.Ja som bola u prim.Kováča, ty tiež ideš k nemu?

kybernetika

lu_la:
no ja spím doslova bez pohnutia...jak blázon. Ako si večer ľahnem tak sa aj ráno zobudím. A pritom ja som sa zvykla stále v noci prehadzovať...tak som si to vsugerovala že sa nesmiem ani pohnut:)). Môj noštej je dosť citlivý tiež na dotyk. Ked si ho čistím, tak len veľmi zľahka len pletovým mydlom a oplachujem vodou, lebo kazdý dotyk je veľmi citlivý. Od detstva som bývala v Družstevnej pri Hornáde, ale bývam tu v Košiciach a Ty? A ešte si doma rehabilitujes? alebo už chodíš do práce? alebo ešte do školy?

mortishia1

Zakynka, mam otazky ohladom tvojej operacie. Ak budem operovana ja, tak tiez otvorenou operaciou. Robil ti dr. rez v tvare V? Vraj sa tak krajsie hoja jazvy.. Operoval ta dr. Kovac? Vyrovnaval ti tie nerovnosti tak ze pouzil tvoju vlastnu chrupavku z inej casti nosa? To vsetko totiz caka mna a dost mam z toho strach.

lu_la

Kybernetika
ahoj. no ja mám opuchnutú len tú špičku, takže na noc dlahu používam, ale ked vieš spať pekne rovno, tak ju nemusíš užívať, doktor vravel, že to len kvôli ochrane, ked sa budeš prevaľovať ináč neplní už žiadny účel. ja mám dosť nos citlivý, ani si ho čistiť nemôžem, neviem prečo sa tak akoby rozbolel. no uvidím čo bude ďalej. kybernetika a ty si vlastne z košíc?

kybernetika

lu_la:
Ja si normalne umyvam vlasy v predklone. A plet si tie6 normalne cistim, a pouzivam make-up. je to troska citlive ale len mierne ked sa dotykam nosa. Ja spavam len na jednom vakusi, a vobec si na noc nedavam dlahu koli tomu mojmu opuchu a ty? pouzivas na noc dlahu? No mierne sa mi uz opuch zmensuje ale urcite to bude dlho trvat az to uplne odpuchne.