Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
v LM aj operuje, moju kamošku tam operoval spolu s iným doktorom
silvinkar
nemam vedomosť o tom, že by operoval aj v BA.Čo ja viem tak je len v BB a jeho klinika (ORL klinika,s.r.o.)sídli priamo v budove Roosveltovej nemocnice v BB (v poliklinike na II.poschodí).Spolupracuje tiež z vojenskou nemocnicou v L.Mikuláši ale myslim, že tam chodí len prednašať alebo niečo také.
JanaC
jasne,ešte pred operáciou ma fotil a presne mi povedal čo mi bude robiť.On ma operácie jednu za druhou takže vela priestoru na to nie je ale aj tak si našiel čas.Po operácii už nebol pozerať(vlastne ani nemal čo) ale rano na vizite pride popozerať opyta sa ako sa citiš a vypíse ti prepušťaciu správu.
ahojte, baby neviete náhodou či Dr. Kováč pracuje aj v BA, a v BB v ktorej nemocnici pracuje
Vas bude fotit az ked vam to odpuchne? A mna prečo fotil doktor taku napuchnutu, hned ako mi dal dole dlahu? Ved to nemôže potom porovnavať, že pred a po, ked az po troch mesiacoch je to uz aspon trochu odpuchnute a potom je vidieť tu zmenu viacej.
Ja už ničomu nechapem. Načo mu budu take spuchnute fotky, ani ma už potom viac nefotil.
Asi som mala ísť k niekomu inemu, koho by to aj zaujímalo, že ako to vyzera po odpuchnutí :((
ZAKYNKA
hovorila si ešte pred opkou s Dr. Kováčom? dohodli ste sa, čo ti bude robiť?
Ok
karin11
fotečky ešte nemám lebo som ešte len 3 tyždne po operácii.Aspon čo viem, tak fotky sa robia najskôr tak po 6 tyždni.Idem na kontrolu o tri tyždne takže teoreticky by ma mal fotiť tak potom môžem poslať:)
Mortishia1
prepač až teraz som si všimla v texte ako píses,že ešte nie si objednaná.Potom daj info a verim že už čoskoro sa pripojíš k nam, ktoré sa môžeme pýšiť so svojim pekným "novým" noštekom:)
Zakynka
ahoj prosím ťa nemáš fotky? Ak by ti to nevadilo, veľmi by som chcela vidieť ako ti dr. Kováč spravil noštek. Ja idem ku Koštálovi o dva mesiace.
Ďakujem jessh@azet.sk