Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
no pred sálou som si vyzliekla pyžamo aj nohavičky a oblieka som si ich plášť. presadla som si na stôl, tam mi plášť zhrnuli tak, aby mi zakrýval len to najnutnejšie a bolo. potom som bola grogy, ale určite ma ešte niečím prikryli :))
fuha, uplne naha??? no ja mam tiez velmi peknu postavu ale ja som velmi hanbliva pred cudzimi ludmi. ja som mala spodne pradlo a taky plast mi dali
JULIA123
radšej ani nevedieť :)
slnko 26
inač to že maš jednu nosnu dierku menšiu ako druhu to ešte nemusi znamenať že mas vo vnutri niečo zdeformované,preto sa vopred nelakaj.Naozaj je najlepšie isť na konzultáciu.Lekar ti poriadne prezrie nostek a sam usudi čo bude potrebné.A ked pôjdeš na konzultáciu tak sa lekara všetko pytaj,urob si napr.zoznam otazok a kludne to pred nim vytiahni a pytaj sa.Ja som to tak urobila a naozaj pomohlo mi to v rozhodovaní.
slnko 26
no som treti tyžden po operacii a jazvyčku mi takmer nevidno.Je uplne biela a volnym okom neviditelna.Len to miesto je tvrde takže si to trošku nahmatam ale fakt jazvy sa bať nemusiš,navyše je to pod nosom a tam malokedy niekto pozerá.
No to si viem predstaviť. Napr: óóó ake pekne telo, nezakryjeme ju :))) Alebo na oprave si určite hovoria "ja neviem čo sa jej stale nepači"
môj bývalý frajer robil sanitára a rozprával, že keby pacienti vedeli, čo si o nich niekedy rozpráva personál, tak by odpadli :)))
Ďakujem vam, predstavovala som si to trocha jednoduchšie, pôjdem najprv na konzultáciu a potom uvidim.
Zakynka a to ti neostala potom nejaka jazva, ked ten celý nos ti otváral?
Teraz je mi to aj smiešne, že prečo ma aspoň nezakryli keď ma preberali :)Veď aspoň zo slušnosti. Ja som sa strašne hambila potom, keď som sa spametala.
ja som bola stále niečím prikrytá, dokonca po prvej opke ma bola pozrieť nejaká lekárka a ked zbadala, že som celá flakatá, tak hned zariadila, aby mi vymenili plášť za biely :) z tých zelených sa zvyknú ľudia vyhádzať.. děsná sranda :)