Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

karin11

Chantal333 a kam ideš na opku? A ku komu?
Dik. Ja idem o mesiac ku Koštalovi. Sa teším, že budem konečne vyzerať normalne.

Jana C

CHANTAL333
ja som tiež alergická, najhoršie je, že nemôžeš zo začiatku smrkať, ale inak sa to dá. ja idem zajtra už 3.krát pod nôž a môže ťa uistiť, že prvé 2 razy ma vôbec nič nebolelo

chantal333

ahojte,
na opku v celkovej narkoze-cely nos:-) idem 22.4, no zacinam sa trochu bat..hlavne tych bolesti prvy tyzden, ako dlho vas bolela hlva po operacii?a nos?a navyse som alergicka, nemate niekto skusenosti?

Jana C

MRKVUS
my ideme o deň skôr a bude spať v jednom penzione, cena za izbu na noc je 990 sk. klikni na www.pensionbb.sk Ak vydržíš, tak v utorok ti môžem napísať, aké to tam bolo :)

mrkvus

All

babenky, potrebujem od vás pomoc. Neviete náhodou o nejakom dobrom lacnom ubytovaní v Banskej? priateľ tam bude musieť zostať 1 deň, bere ma na druhý deň po opke domov, sme z daľeka a tie ceny na nete sú fakt nehorázne. Prosím ak máte nejaké info pomožte mi, bude Vám moc vdačná. vopred dakujem

lu_la

Kybernetika
ahoj :) no ja som z prešova. v pondelok sa už chystám do práce - po troch týždňoch, trocha som si chcela oddýchnuť. no ja ešte používam na noc dlahu. tiež mám dosť citlivý nos. v nedeľu bude mať 3 tdýždne :) ale aj tak mám pocit, že ked je teplo a som na slnko tak ma v ňom riadne rozbolia kosti, alebo taktiež večer, keď sa dosť ochladí, tak to dosť cítim. myslíš, že je to normálne? ináč si vôbec neviem predstaviť že by mi ten môj zemiak mal do troch mesiacov odpuchnúť, stále sa mi tá špička zdá rovnaká. a tebe už odpúcha? a nemávaš bolesti? myslím, že som niekde čítala, že mesiac po opke by sme nemali chodiť na slnko, tak možno preto :)

haluziak

Caute lidi
prave kvasim doma so zasadrovanym ratafakom a neviem sa dockat kedy mi vyberu tu tamponadu. Dost mi to lezie na nerve. No ale co, hlavne ze bude novy nos. Tie dva dni to uz dako vydrzim. Som z BB a operaciu som mal v Novamede. Bola to rychôovka a to mi robili cely nos. No som zvedavy na ten vysledok.