Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
JULIA123
to musí posúdiť lekár, ale myslím, že by to nemal byť problém. ja mám prolaps na srdci a idem už 3.krát do celkovej :D
A čo ak je nepravidelna činnosť srdca, ani vtedy nedovolia operáciu? Mne povedala na internom, že mam nepravidelnu činnosť srdca, ale zo stresu, tak myslim, že to by nemalo vadiť. Ja chcem celkovu anestezu :((
MRKVUS
veru, až v pondelok. ak máš veľmi zlé výsledky, tak ťa nepustia na opku. jednej známej dcéra musela už 3 krát odložiť operáciu, lebo mala zlé výsledky aj rtg pľúc a to má 14 rokov!!
Mrvus
bola som v ružinove u Fedeleša. Ale teraz by som chcela ísť ku Kovačovi, lebo už mu neverím.
Jana C
aj si za interné výsledky niečo platila?
Jana C
no, ja som bola v tom, že 2.4, takže až v pondelok?na internom výsledku môže byť aj niečo zlé?
MRKVUS
môj veľký deň je až 6.4., ale dík :)) ja si idem zajtra pre výsledky na interné, tak to dúfam budem mať ok...
vojenska nemocnica by mala byt v ruzomberku, nie v LM
Julia 123
u koho si bola na opke?
Jana C
tak zajtra máš veľký deň. držím ti palčeky, aby si mala krásny noštek. Ja až 15. v pondelok idem na interné, doplácam 43 eur, sila