Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

zakynka

no mne sa zda že tie nosy nie su až také krivé.Zaleži z akeho pohladu na fotke dopadá svetlo a tieto fotky su fotene so svetlom z jednej strany preto sa môže zdať že je nos z každej strany iny.To je proste optika.Skutočnosť môže byť prekvapujuco iná a to viem o čom hovorim.

julia123

Baby dá sa to spraviť pekne rovno ak sa chce. Ale ich doktor určite odflákol a myslel si, že po tom čo zažili sa už nevrátia, ale pochybujem, že to nechala niektorá len tak a neišla na opravu.

sabina1205

Ahojte,aj ja uvažujem na plastike nosa.. väčšina vašich odporúčaní je Dr. Kováč..ale nikde sa k nemu nemožem dopátrať na nete..viete mi povedať (teda napísať) kde v BB robí? Či ide o dáku nemocnicu, alebo súkrom. stredisko..

Jana C

MONITAAA
hej, tiež som si všimla, že niektorým tie nosy letia. lenže mne nebude robiť kosť, tú mám peknú, iba špičku a prepážku, tak verím, že budem spokojná :)

Monitaaa

jani krasne su tie nosy obrovske zmeny, ale si vsimnite ze tiez nemaju obe strany rovnake, asi sa to neda uplne presne

chantal333

ahojte kocky,
sledujem tuto debatu uz vyse roka, konecne som sa odvazila a 22.4 mam kompletku u dr. Hudakovej na Mojmirovej, bolla by som vdacna ak by ste sa mi niekto kto mate skusenosti s jej pracou ozval, pretoze potrebujem uvtrdit v mojom rozhodnuti::-)dakuejm kocky a drzte sa

Jana C

KATTTY
mne na ten papier nepozrela detailne, ale tuším tam je to isté, čo predtým. ja sa vieš jak bojím? ale aspoň tam budem s tebou, tak sa podržíme :D príde tvoja segra určite pre nás? sa aj zlakne, chúďatko :D

Kattty

Jana C
neboj bude to v pohode, aj ja si to stále hovorím. interná sa čudovala čo som to priniesla za papier, že také ešte nikdy nevidela, urobia mi normálne predoperačné.
čím viac sa to blíži, tak mám vačší strach. hádam to teraz dopadne dobre.