Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

julia123

Ja som tiež bola na operačnom stole úplne nahá. Ale bola som zakryta tou plachtou. A keď som sa na operačke prebrala, tak som na sebe nemala ani tu plachtu, ležala som tam úúúplne hola. No zbohom to bolo prve čo ma napadlo, keď som sa na seba pozrela. Ale ak mam pravdu povedať bolo mi to jedno, lebo som bola ešte omamena. Potom niekto doviezol postel, tam ma preložili a zakryli paplónom a odviezli na izbu. Potom som sa aj trochu hambila, keď si pomyslím, že ma takto videli všetci čo boli na operačke. Ešte, že nie som nejaka tučibomba :)) To by mali zabavu.

Jana C

ZAKYNKA
panebože!!! že plienku... ja som bola na stole úplne nahá, prikrytá len plášťom. potešila si ma, že si môžem nechať aspoň spodok :)

zakynka

Jana C
mala som nohavičky aj pyžamové nohavice.Vrchnu košelu ti daju oni ale na stole ti hu zobleču a prikryju ťa nou.Pamatam si že ked ma na sale prebrali tak mi ju obliekali.Uplne naha som určite nebola.Dokonca ta pani čo ležala so mnou na izbe tak niečo spominala že ked bola ona prvy krat na operacii tak si musela dať aj plienku.Ale myslim že to bola iná doba:)

Jana C

ZAKYNKA
počuj, ked si bola na stole, bola si úplne nahá, prikrytá len plášťom? či si mohla mať pyžamové nohavice? dík :))

zakynka

SLNKO 26
no ja som mala tiež vybočenu prepažku, resp. mala som ju zdeformovanu do písmena S,a nemohla som poriadne dýchať na lavu nosnu dierku.Mne operoval nos MUDr.Kovač v BB a robil to otvorenou metodou,teda urobil mi maly rez medzi nosnymi dierkami a cely nos otvoril.Vravel že pri deformaciach je najlepšie robiť týmto spôsobom aby to mohol urobiť čo najlepšie.

lu_la

Kybernetika:
ahoj :) no mne po zložení dlahy nos zatiaľ neopuchol a pýtala som sa nato pre istotu doktora, či sa môže stať, že opuchne, tak vravel, že by nemal. takže vravíš, že už ti odpúcha, no to je super. mne sa tiež môj nový noštek páči, len sa ešte dosť desím tej mojej otrasne veľkej - dúfam, že len opuchnutej špičky :(( ako ju doktor nazval čistý zemiak :( neviem si predstaviť ako odpuchne, no uvidím.
Kybernetika ty už spávaš normálne, t. j. na jednom vankúši?lebo ja ešte stále na dvoch pre istotu. a vlasy si umývaš v záklone či ešte nie? a pleť čiže aj noštek si už normálne čistíš, napr. čis.gélom či pleť. vodou? ja som sa to všetko zabudla opýtať, mali sme totiž dosť naponáhlo :)a už používaš mejkap alebo niečo také, krém a tak?

slnko26

ahojte, dlho rozmyslam o operacii nosa, mozete mi vysvetvetlit, co bude robit s mojim nosom, ked mam posunutu prepazku/aspon si myslim, lebo jednu nosnu dierku mam mensiu/ a taky hrbolcek. Dakujem

kybernetika

lu_la:
tak ako? ako vyzerá noštek?:)) mne už veeelmi pomaličky začína odpúchať. Ale normálne mám radosť ked sa niekde vidím v zrkadle...neskutočný pocit. som veľmi rada, že som sa na to dala po tom celoživotnom komplexe je to fakt super.

zakynka

osobne si myslim že každa z nas čo podstupila alebo podstupi operaciu nosa nebude hodnotiť svoj nos z fotiek ale z pohladu do zrkadla.