Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

chantal333

karin11
a ako si na tom so strachom?ja mam este dva dni pred opkou skusku, tak som zvedava ako to zmaknem,ale nieto tohto fora asi by som odvahuu naskrabaval tazsie...

karin11

O tých nechtoch neviem,to som sa nepýtala, lebo ja nebudem mať nalakované.
A o tej strave mi zatial nepovedal, ale určite mi to povie potom v nemocnici.

chantal333

ALL: HUDAKOVA vs. JURASEK

mate niekto skusenosti??blizi sa mi termin a potrebovala by som termin, som u Hudakovej zatial

chantal333

karin11
mne moja dr nechcela robit v lokalke a neviem sama ci to je dobre alebo nie...no uz to as zbytocne budem rozoberat:-)nehvori ti dr nic o gelovych nechtoch?lebo ja som sa zabudla opytat nevim ci si ich mam dat dole...este sa ta chcem spytat ci ti povedal dr o tom, ze po opke taku tyzden budes papat tekutu stravu,hm?

karin11

V lokalke idem a bude mi robiť aj prepažku, hrbol a špičku. Bojim sa tiež, ale som si povedala, že s takýmto nosom žiť nechcem a horšie to už byť nemôže. Ale doktor je super, tak aj verím, že to dobre dopadne.

chantal333

karin11
a co ti bude robit??a budes v celkovej alebo lokalej narkoze, kedy mas termin?ja idem uz o dva tyzdne a zacinam sa trochu bat,ale tuzba je silnejsia....ty si na tom ako?

karin11

Ku Koštalovi do Ružinova v BA. Velmi milý človek je to. Som som si myslela, že keď je to štatna nemocnica, tak nebude mať čas mi ani nič vysvetliť, ale bolo to naopak v klude mi všetko vysvetlil, neponahlal sa aj ked mal ešte kopu pacientov čakarni.
A povedal mi aj, že ak sa mi niečo po operacii nebude pačiť tak mi to opraví. Alebo sa mi to môže aj zle zrasť.

chantal333

jana c:

jani teba som si tu precitala na fore as i od zaciatku:-)naozaj si uz profik,dufam ze ti to uz vyjde, verim tomu....chcem sa ta opyatat ci mozem mat gelove nechty ak idem do narkozy, nikde som sa o tom nedocitala, snad mi poradsi...
a este mam otazocku,,,,po akej dobe po opke by som uz mohla ist cvicit, aerobic, posilka...viem ze to je individualne, ale aspon priblizne....kedy mas tretiu?

chantal333

karin11:

ahoj ja som z ke a idem k Mudr. Hudákkovej, nemma s nou ziadne skusenosti, ale posobi na mna velmi dobre. ak by st ju nahodou niekto poznal,,dajte mi vediet prosim vas nazor...ty ides ku komu?