Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
karin11
a ako si na tom so strachom?ja mam este dva dni pred opkou skusku, tak som zvedava ako to zmaknem,ale nieto tohto fora asi by som odvahuu naskrabaval tazsie...
O tých nechtoch neviem,to som sa nepýtala, lebo ja nebudem mať nalakované.
A o tej strave mi zatial nepovedal, ale určite mi to povie potom v nemocnici.
ALL: HUDAKOVA vs. JURASEK
mate niekto skusenosti??blizi sa mi termin a potrebovala by som termin, som u Hudakovej zatial
karin11
mne moja dr nechcela robit v lokalke a neviem sama ci to je dobre alebo nie...no uz to as zbytocne budem rozoberat:-)nehvori ti dr nic o gelovych nechtoch?lebo ja som sa zabudla opytat nevim ci si ich mam dat dole...este sa ta chcem spytat ci ti povedal dr o tom, ze po opke taku tyzden budes papat tekutu stravu,hm?
V lokalke idem a bude mi robiť aj prepažku, hrbol a špičku. Bojim sa tiež, ale som si povedala, že s takýmto nosom žiť nechcem a horšie to už byť nemôže. Ale doktor je super, tak aj verím, že to dobre dopadne.
karin11
a co ti bude robit??a budes v celkovej alebo lokalej narkoze, kedy mas termin?ja idem uz o dva tyzdne a zacinam sa trochu bat,ale tuzba je silnejsia....ty si na tom ako?
Ku Koštalovi do Ružinova v BA. Velmi milý človek je to. Som som si myslela, že keď je to štatna nemocnica, tak nebude mať čas mi ani nič vysvetliť, ale bolo to naopak v klude mi všetko vysvetlil, neponahlal sa aj ked mal ešte kopu pacientov čakarni.
A povedal mi aj, že ak sa mi niečo po operacii nebude pačiť tak mi to opraví. Alebo sa mi to môže aj zle zrasť.
jana c:
jani teba som si tu precitala na fore as i od zaciatku:-)naozaj si uz profik,dufam ze ti to uz vyjde, verim tomu....chcem sa ta opyatat ci mozem mat gelove nechty ak idem do narkozy, nikde som sa o tom nedocitala, snad mi poradsi...
a este mam otazocku,,,,po akej dobe po opke by som uz mohla ist cvicit, aerobic, posilka...viem ze to je individualne, ale aspon priblizne....kedy mas tretiu?
karin11:
ahoj ja som z ke a idem k Mudr. Hudákkovej, nemma s nou ziadne skusenosti, ale posobi na mna velmi dobre. ak by st ju nahodou niekto poznal,,dajte mi vediet prosim vas nazor...ty ides ku komu?
MRKVUS
dík, ale radšej päste, lebo koľko palcov, toľko chýb :)) ozvem sa