Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Jana C

ZAKYNKA
ja som ešte nikdy nemala takto opuchnutý nos, ale dúfam, že ked sa vyberie tamponáda a dlažky, že sa aspoň o polovicu zmenší.. :D MUDr. Kováč hovoril, že mi obstrihal jazvu na špičke, ale že tam mám veľa kože, tak záleží ako to priľne. dával mi tam štep z prepážky, tak som zvedavá, ako budem vyzerať.. :)

zakynka

Jana C
ahoj Jani, takže už to maš za sebou,super.Toho opuchu sa neboj, vieš ako som vyzerala ja:D a teraz uplne super.Tiež som mala opuchnutu špičku a vlastne ešte stale ju mam dosť tvrdu ale o hodne sa zmenšila.A ako čo ti povedal primar po operácii?Ake prognozy ti povedal?Prebehlo všetko v poriadku?

Jana C

BRCKA
tak to som zvedavá aj ja :)) baby čo boli so mnou na izbe nemali vôbec nosy opuchnuté, len ja mám takú skobu. ale verím, že sa rýchlo scvrkne, lebo viem, že ja rýchlo opúcham. ja som mu zabudla povedať, ako si to predstavujem, ale doktor je profík, tak verím, že budem spokojná :D

Jana C

MRKVUS
prišla som, taký druhý doktor ma prijal, popozeral, dal mi recepty,ktoré som si išla vybrať dole do lekárne. Dr. Kováč ma pofotil, prezliekla som si pyžamové nohavice a ich košelu. ešte na izbe mi hovoril, čo mi bude robiť, potom mi dali náladovku a odvtedy nič neviem :)) ale ked som sa prebrala, vracala som krv :(( trochu ma to bolí, ale inak sa to dá vydržať. zajtra idem na výber tamponády, tak sa teším, lebo mi to stále tečie a lezie mi to na nervy :) nos je oooobrovský, ale verím, že keď pôjde von tamponáda aj dlažky, čo tam mám všité, tak sa o dosť scvrkne :)) MUDr. Kováč aj sestrička na dennej smene boli skvelí.

mrkvus

Jana C

tak už máš potom, ako ti závidím, mňa to čaká o týždeň. Výsledky z interného sú ok, ženské prišli včera, takže 15.4 idem pod nôž. Ako to prebiehalo?

brcka

Jana C
tak to som zvedava ako sa ti bude pacit :-) a aj ti presne pred opkou vysvetlil a povedal, ze ako ti ho urobi? si si povedala aj tvar spicky ci to ostalo na nom?

Jana C

BRCKA
robil aj niečo s prepážkou a zobral mi odtiaľ štep do špičky. mala som na nej hrubú jazvu, tak mi ju obstrihal a kedže mám veľa kože, musím počkať, ako mi to priľne...

Jana C

CHANTAL333
včera som mala 3.opku. celkom v pohode som, len ma to trochu bolí a po opke som vracala krv, ale inak sa to dá. s tými nechtami ti neviem poradiť, viem len, že ich nemôžeš mať nalakované, ale či môžeš mať gélové, sa radšej spýtaj dokyho. cvičiť sa vraj neodporúča mesiac, ale ja som 10 dní po 2.opke lietala na korčuliach, ale to nebola náročná opka. ak ti bude robiť kosť, tak si dávaj veľký pozor, aby si si ho neudrela

karin11

Ja ak by som si mohla vybrať, tak by so chcela radšej celkovú anestezu, ale on nedava celkovu. Čo už. Takže teraz sa bojím ešte viac.