Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Jana C
a na chrbte sa musí tak dlho spavať, kvôli tomu, aby sa to rovno zrastlo? Mne doktor povedal,že po týždni to budem mať zrastené, viacej som sa nepýtala, že ako dlho budem potom musieť ešte spavať na chrbte. A keď sa nahodou otčím nabok v noci tak to bude mať ešte na to vplyv a zrastie sa mi to do jednej strany?
CHANTAL333
druhú opku som mala v máji, takže tým to asi nebude. skôr mi vadí dlažka v ľavej dierke, je dosť nízko a tlačí mi na rez (bola som otvorenou metódou), takže to nie je nič príjemné. spím normálne, na boku. ale ked som mala robenú kosť a teda som mala sádru, tak som mesiac spala na chrbte s 2 vankúšmi. teraz mám len leukoplasty
Jana c
ja uz o tyzden a nieco budem na tom podobne, nemyslis ze sa to teraz pomalsie hoji kvoli teplu?a ako sa ti s tym spi?kedy ti to davaju dole?
ZAKYNKA
ako si zvládala tie dlažky v nose?? ja už kolabujem od nedostatku kyslíka, nevraviac o tom, že ma to bolí :(((
kybernetika, lula
robil vam celkovu opku nosa?a kolko ste u neho platili?pytam sa len pre porovnanie, ja uz ostanem u hudakovej, mam dost besny tyzden a keby som este n chvilu poslednu chvilu mala menit, zosivejem:-)pekne sviatky vam prajem kocky....
Kybernetika:
no asi sme len nedočkavé :) a úsmev sa ti nezmenil? mne sa zmenšil, už sa nedokážem usmiať od ucha k uchu, no ale aspoň mám teraz krajší úsmev bez zubov :) a tam, kde si mala stehy - nosné dierky nemáš také červené akoby podráždené? a neupcháva sa ti nos? lebo mne dosť často :) ale cítim, že zo dňa na deň sa noštek hojí :) to len treba byť trpezlivý :)
chantal33:
Ahoj, no ja som veľmi spokojná. Tiež som chcela absolvovať konzultáciu u Hudákovej ked som sa rozhodovala, ale nakoniec som mala z Juráška pocit, že je odborník čo sa aj potvrdilo tak som už konzultaciu u Hudákovej neabsolvovola. Všetko mala uplne hladký priebeh. S výslekom som nadmieru spokojná aj ked je to ešte opuchnuté. V podstate ani nemám žiadne výhrady k operácii, rekonvalescencii..jednoducho som spokojná. A tiež moje okolie...:))
jana c
neskoro som si vsimla, e uz si to tu napisala:-)ja y som chcela vidiet foto pre 1.opkou, po nej a po 2hej ak to bude mozne, ako sa zotavujes?
CHANTAL333
bolí ma vnútro nosa, aj výber tamponády bolel, čo sa mi predtým nikdy nestalo. asi sa mu nepáči, že ho dávam stále pod nôž :D čo mi robil som písala včera, tak si to prečti, nebudem to tu zamorovať stále tými istými príspevkami ;) posielať fotky je teraz zbytočné, lebo to mám zalepené a opuchnuté...