Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

mrkvus

Jana C

prosím ťa, čo všetko so sebou potrebujem na opku? a po nej? (myslím tým pobyt v nemocnici a veci s tým spojené). dík za info

Jana C

ZAKYNKA
napíš mi ešte raz, že vyberanie tých dlažok nebolí :) ja sa hrozne bojím! ked sa mi to teraz odrie o rez, tak mi vždy slzy vyhŕknu od bolesti. Dr. to odtiaľ vykrúti alebo ako sa to vyberá?

zakynka

Chantal333
skús Lioton gel 100tisic, mne ho odporučali v lekárni a môže sa opatrne aj okolo očí.Do troch dní mi modriny zožltli a do tyždna ich nebolo ani vydieť.Navyše pomaha pri zápaloch takže ma aj liečivé učinky.

Jana C

CHANTAL333
nemáš za čo :D radšej sa magistry spýtaj, či nemajú niečo, čo sa môže naniesť aj na oči, lebo Heparoid sa myslím nemôže. moja kamoška vôbec nemala modriny, možno ani ty nebudeš mať. vlastne, čo som videla fotky iných báb, ja som vyzerala jednoznačne najhoršie :D zajtra sa ozvem

chantal333

Jana C
dakujem jani za radu, vecer si to pojdem kupit a dakujem ti este raz za vsetky tvoje cenne rady:-)budem ti drzat palce zajtra...a ozvi sa ako si dopadla....

Jana C

CHANTAL333
nemusíš sa báť, ja som mala 3 týždne po opke č.2 štátnice a bolo to v pohode. nemyslím si, že by ťa bolela hlava, max z krčnej chrbtice. na modriny je Heparoid, ale do okolia očí by som ho nedávala. rozdrv si ľadové kocky a to si prikladaj, rýchlejšie odpuchneš. teraz spávam v pohode, ale dosť ma bolí krk :)) naozaj sa nemáš čoho báť

chantal333

Jana C
jani a neexistuje nieco na urychlenie odpuchnutia a "zahojenie" modrin? ja mam mesiac a pol po opke statnice, obavam sa preto aj toho ci budem schopna ucit sa, ci ma nebude boliet hlava, viem ze to je individualne, ale ako to bolo u teba?a ako sa ti to hoji?spis ok?
drz sa a dakujem za vsetky odpovede, dava mi to odvahu:-)

Jana C

MRKVUS
neviem, ako to tam chodí, ale pochybujem, že by ho tam nechali počas doby, kým budeš na sále. radšej nech príde až na druhý deň okolo 8:30 pre teba.

mrkvus

Jana C

ahoj, chcela by som sa ťa spýtať, v stredu idem na opku, a vezie ma tam priateľ, neviem, ako to býva obyčajne, ale je potrebém aby tam zostával po celú dobu, alebo stačí, ak príde po mňa na druhý deň po opke? lebe nevieme, ako sa máme zariadiť a ty máš s tým viacej skúseností. Ubytko má, keby dačo... dík za info.