Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
JanaC
takže to maš za sebou, super:D Bolo to velmi neprijemné? Ale hlavne že už to maš za sebou, už len nech sa to rýchlo hojí.Čo ti povedal dr.?Všetko je v poriadku?
Chantal333, Mrkvus
lieky si treba zobrať len ak nejaké užívate dlhodobo z nejakých zdravotných dôvodov, napr.lieky na srdce alebo alergie,proste aby vedeli prispôsobiť narkozu.
A treba si zobrať peniažky na lieky od bolesti,infuzku a ešte nejaké ampulky,tie si kupite priamo v arealy v lekárni-recept vam daju pri príjme na operáciu.
MRKVUS
iba tie, čo užívaš dlhodobo a nekázali ti ich vysadiť. od bolesti a poprípade antibiotiká ti predpíšu tam. ty ideš zajtra, čo? ako sa cítiš?
Jana C
aké lieky si mám zobrať so sebou?
CHANTAL333
jáááj, štípalo to, aj mi slzy tiekli, ale so rada, že to už mám všetko vonku :D znova to mám prelepené, takže stále neviem, ako vyzerá, až v nedeľu si to môžem odlepiť :( krv mi tiekla až do BB, mala som tam napchatý tampon. Dr. povedal, že mi to tam dlažka dráždila, ked mi to vytiahol, našťastie to prestalo :) nepotrebuješ žiadne lieky do nemocnice, všetko ti dajú tam
Jana C
ozvi sa jani ako si dopadla na vyberani a co s tou krvickou...:-)
zakynka
ake lieky mi treba do nemocnice?a kedy si davala dr peniaze pred opkou??
porazí ma!! od rána mi tečie krv z nosa!! nie sú to žiadne vodopády, ale dosť to otravuje. presne vidím, odkiaľ to ide, ale neviem to zastaviť. tak som si do nosa narvala tampon, nemám čas to stále odsávať :))))
ZAKYNKA
dík, dúfam, že to naozaj tak bude :)
MRKVUS
4 elastické obväzy, pyžamo, papuče, toaletné potreby, odo mňa pýtali aj zdravotnú kartu kvôli správe z predchádzajúcich operácii, od kamarátky nie; peniaze na operáciu a lieky. To je asi všetko :D
Jana C
mna to naozaj nebolelo a tiež som to mala poriadne citlivé.Najprv ti nožničkami uvolní stehy, ktoré držia platničky,a potom ani nebudeš vedieť ako a platničky budu von.Može ti to byť neprijemné ale nič viac.Trošku čo ťa môže štipnuť bude ak by ti vyberal chrasty ktoré ti tam ostanu.Ale to je uplne v pohode.Vyberanie tamponády bolo tisíckrát horšie.Potom si už len vyfukaš nos a bude to.Mne to robil velmi rýchlo takže som ani nestihla zaregistrovať že by ma malo niečo bolieť alebo štekliť.Nebooooooooooooj uvidiš že to bude fajn.Drž sa!