Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

zakynka

JanaC
no chcelo to asistenciu mojej sestričky:D zrkadielko,baterka,uzka pinzeta a špicané nožničky a šlo to.Všetky stehy som mala len v špičke nosa takže až do hlbky som nešla,našťastie.Keby doktor vedel:D ale čo už.
No tvoj noštek si naozaj musi teraz oddychnuť a hojiť sa,predsa tri zásahy je dosť.Verím, že tentokrát to bude super.
Ja som si nevedela predstaviť ako z môjho frnáka urobí niečo pekné, maličke,fakt nemala som žiadnu predstavu.A som milo prekvapená,lebo naozaj vyzerá suprovo.A to ste sa dohodli s primarom že pride asistovať aj ten predosly dr.čo ťa operoval?

Jana C

ZAKYNKA
to si si videla do vnútra stehy? bo ja keď som bola 1.krát otvorene, tak som to mala trochu inak šité ako teraz, ale teraz by som mala mať všetky vybraté. ešte raz to podstúpiť, asi by som si vypýtala náladovku :D chudák môj rozbombardovaný noštek :(

zakynka

JanaC
ano tiež som bola otvorenou metodou,pod nosom som mala také čierne stehy,tak tie mi vybral všetky a z vnutra len tie čo mi držali platničku asi 3 stehy z každej dierky.Ale z pravej nosnej dierky som si doma vybrala ešte 4 stehy, v lavej už neboli žiadne.Možno ich tam ani nevidel alebo neviem,hlavne že už su von:D

Jana C

ZAKYNKA
kamoška v poho, len ju to stále bolí. mne prvý doky vôbec nedal fotky, ale bol aj pri tejto opke, tak asi Kováčovi povedal, čo som tam mala robené... a ja som sa stále po operáciách fotila :) ty si bola tiež otvorenou metódou? ja mám našťastie všetky stehy vybraté :))

zakynka

chcela som napisať mesiac a dva týždne a vyšlo mi dva mesiace:D sorry, strácam pojem o čase,zdá sa mi že to bolo už davno čo som sa prebrala z narkozy

zakynka

JanaC
tak to je dobra správa,ked sa to zahoji bude to pekné uvidiš.Ja idem na kontrolu bud.utorok-bude to už vyše dvoch mesiacov po operácii.Mne nevybral všetky stehy v nose,ale pomaličky mi same vypadávali,teda až na jeden,ktorý tam akoby prirástol a už som sa začínala bať lebo sa mi to zapalilo v nose,no našťastie pred týždnom sa mi ho podarilo vybrať a už je to ok.Len jazva pod nosom ma trápi-teda bola už pekna biela a neviditeľná, ale asi pred troma dňami mi sčervenala.Možno som si ju len niečim podráždila,tak uvidim čo na to povie dr.Jani chcem sa ťa opytať, predtym ked si bola na operáciach tak ta tiež fotil doktor, a potom ti daval tie fotky?Teda rozmyslam či zobrať USB-čko alebo ako sa to vlastne robi?

Jana C

ZAKYNKA
no dosť to bolo nepríjemné, ja som bola otvorenou metódou, tak mi vyberal aj stehy a tie, čo som mala už skoro vo vnútri boleli :(( dal mi ešte antibiotiká, lebo sa mu nezdala pokožka na nose, že ked to budem mať červené, mám hneď prísť. ale že nos je OK, len mi to bude pomalšie odpúchať, lebo zákrok bol náročnejší, ale zatiaľ sa mi páči. je rovnučký :D

lenular

Ahojte, ja idem 22.4. na operaciu do ruzinova primarovi Kostalovi. Budem si davat robit hrb na nose a teda mi k tomu bude prisposobovat spicku. Idete este niekto v tento termin? Mna odtial pustia 26.4.

zakynka

Chantal333
peniažky som davala hned v ambulancii pri predoperačnej prehliadke-davala som ich sestričke.Ale pytala sa ma či môžem zaplatiť hned alebo neskôr,takže asi sa dá dohodnuť.