Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Jana C

ZAKYNKA
ja tiež v šiltačke a magistra v lekárni sa ma zľakla, chúďatko :D no nič, v nedeľu to odlepím a konečne uvidím svoj nos NO.4 :)) dúfam, že v škole a na brigoške nebudú mať blbé reči, lebo ich niekam pošlem (na liposukciu :)

zakynka

JanaC
no neviem kolko mohol mať ten mlady lekár,ale tipujem tak niečo okolo 30 do 40 rokov?!
Kalciovu mastičku som skušala aj ja ale nepomaha mi.Ja mam atopicku dermatitídu takže som čakala že budem mať problém s jazvami ale zasa nie je to až také zle,len to bude trvať dlhšie kym sa ta jazva zahoji.A pod nos mi aj tak nikto nepozerá.
Na mna tiež ludia divne pozerali ked som išla s leukoplastom von,dokonca som mala aj šiltovku a leukoplast bol hnedy takže ani ho nebolo vidieť.Ale ved nech si popozeraju,na buduce budu pozerať a obdivovať uvidiš:) mne moja kolegyna stale pozera na nos a stale mi povie že vyzera super.Je to prijemný pocit a som taká rada že som našla odvahu isť na operáciu.

Jana C

ZAKYNKA
neviem, či myslíme toho istého. tento "mladý" zas nebol až taký mladý, nejakých 40 by som mu tipla :D čo sa týka môjho prvého Dr. pri opke, keď som sa to dozvedela, tak som sa strašne smiala a povedala sestričke, že mi nemusí dať náladovku, že ja už som v nálade :))) dúfam, že som nerozprávala nejaké bludy, náladovka vraj tak účinkuje... nos ma hrozne svrbí pod leukoplastami a tuším mi trochu opuchol koreň, ale inak v pohode. jazvu si natieram kalciovou mastičkou, aj chrasty zmäkčuje. Dnes som bola v Tescu a ľudia na mňa dosť zízali a až tak mi to zas nie je vidno...

zakynka

JanaC
No muselo ti byť velmi zvlaštne ked si vedela že predošly lekár bude pri operácii,ale možno sa konečne naučil ako sa to ma správne robiť:D
inač ten mlady lekár asistoval aj pri mojej operácii,mam pocit že je u Dr.Kováča na stáži, lebo tiež ked som bola vyberať platničky tak sa prišiel pozrieť aj ma ešte raz prehliadol.Možno buduci nastupca:D ved výborných lekárov nikdy nie je dosť.
Takže zatial si spokojna, to sa tešim s tebou.A ešte stale to maš opuchnuté alebo už sa to zlepšuje?

Jana C

ZAKYNKA
práve že nedohodli. mne to ráno Kováč povedal, že je tam aj môj prvý doky, keby neležím, tak by som odpadla :)) ale on sa na opku iba pozeral, asistoval ten mladší lekár, čo ma prijímal. Dr. vravel, že mám komplet novú špičku, tak mi ostáva len čakať, ako sa to uchytí.. ale zatiaľ sa mi celkom páči, aj sa to bojím povedať, aby som to nezakríkla

CHANTAL333
Zakynka bola tiež u dr. Kováča :D 4.opku zatiaľ neplánujem, dúfam, že ani nebude potrebná :D neboj, rýchlo ti to prejde a potom už budeš mať krásny noštek. držím päste!

chantal333

zakynka
ty si bola u juraska na opke?alebo si to pletiem?
mimochodom, nemohla by si mi poslat mailom foto pred a po...

chantal333

Jana C
no to je super jani, ozaj sa tesim s tebou, ze si aj ty spokojna...ja pevne dufam, ze aj ja budem rovnako spokojna:-)dufam, ze nad stvrtou opkou uz nerozmyslas.-)ja uz ratam dni do svojej a potom dni kedy budem stale krajsia:-)

mrkvus

Jana C

hej, už zajtra, no, nech už to mám za sebou, mám dosť zmiešané pocity, strach, neistota, ... ale túžba po peknom nošteku je oveľa väčšia, ved to poznáš. tak drž palce. Potom sa ozvem