Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Jana C

CHANTAL333
ty kokso!!! to už čo bolo?! že krámy, v lokálke a bez predoperačných... by som sa takému dokymu zasmiala do tváre a išla preč! dnes si na to dávajú pozor, aj keď je pravda, že operácie na hlave a krku majú najmenšie riziko trombózy (aspoň tak som čítala). mala by si úplne prestať fajčiť, je to nechutný zlozvyk a nehodí sa k peknému nošteku :)))

chantal333

Jana C
ja dufam, ze toto bude sposob ako sa odnaucim fajcit:-)pretoze pokial budem mat tamopny v nosteku nebudem moct....drz palcek.-)
dnes som bola s jednou znamou ktora bola v 90.tich rokoch na opke, ked mi povedala ze ziadne predoperacne, v lokalke jej robili cely nos, dr ju hned po opke domov doniesol autom a pocas zakroku mala menstruaciu ....stratila som posledne zvysky strachu pre dnesok, pretoze plasticka chirurgia je uz uplne inde...

Jana C

00ARIANA00
výber lekára určite nebude ľutovať :)) aká je mladučká tvoja dcéra, čo by som ja za to dala, keby mám od matury nový nos... :(( čo už

00ariana00

No je trošku v strese, dávali nám termín na 11.5. no keďže má pred maturou museli sme si trošku posunúť dátum a bude to mať za sebou jedným šupom, bojí sa a zároveň aj teší, ale to je asi normálne ja len dúfam, že to rozhodnutie bolo správne a nebude ľutovať....

Jana C

00ARIANA00
to je super! povedz dcére, že jej držím päste, určite bude spokojná. ja som týždeň aj pol do opke a celkom sa mi pozdáva :) v nedeľu dám dole leukoplasty a konečne ho uvidím v plnej kráse :)

00ariana00

Ahoj Jana C znovu neviem či si spomínaš písali sme si pred časom. Bola som preč mimo Slov. a ty si mi dala kontakt na prim. Kováča. Chcem sa Ti poďakovať, tú operáciu má podstúpiť moja dcéra, včera sme boli v BB na konzultácii a 1.6. máme naplánovanú operáciu. Teraz len dúfam a verím, že všetko dopadne OK. Predpokladám, že ty už máš po ďalšej operácii a že je všetko v poriadku a budeš spokojná. Držím palce

Jana C

CHANTAL333
ja som nikdy nemala cigaretu v ústach, ale v papieroch od anesteziologičky je napísané, že by si nemala fajčiť do doby výkonu. čo sa vlasov týka, umývala mi ich mamina, keď som mala robenú kosť, pretože som dostala zákaz predkláňať sa a aj tak to nešlo, lebo som mala strašné tlaky v nose... určite to nesiľ. neboj, zvládneš to!

chantal333

jana C, zakynka
moja opka sa uz blizi a miestami sa bojim:-)...ale tuzba je vacsia...
baby ako to je s umyvanim vlasov po opke?mna dr vysiala ze s tym nie je ziaden problem....a fajcite resp fajcili ste niekotra pred opkou?