Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Jana C

ZAKYNKA
ako som písala, mňa sa vždy pýtali, či mi na vtedy nevychádza menštruácia. a osobne si ani neviem predstaviť, že by som ju mala. po opke som rada, že som rada a nie sa ešte zaoberať krámamy... ja som tiež dosť krvácala z nosa a bola som v strede cyklu. ale viac krát sa mi stalo, že som sa na jednu vec spýtala viacerých lekárov a každý tvrdil niečo iné, dokonca aj ten istý mi tvrdil niečo iné, než predtým. tak si vyber :D

zakynka

Chantal333
držím ti pršteky, nech ti to výborne dopadne:D Ja ked som mala upchaty nos,necitila som vône a teda ani chuťové bunky neboli ostré,ako ked maš silnu nádchu.A vtedy človeku nechutí jesť nie to ešte fajčiť,preto verim, že sa ti to podarí,aspon na istý čas a potom už len pevná vôla aby to bolo navždy:)aj v tom držím prsty:)

zakynka

JanaC
no ja mam iné vedomosti o menštruácii počas operácie.Možno sa lekári nevedia zhodnuť čo je a čo nie je správne.Radila som sa s obvodnou lekárkou a moja teta je vrchná sestrička takže informácie mam z pravej ruky.Viem o prípadoch ked dokonca pacietky použili tampon a vôbec to nevadilo.Menštruácia pri operácii je prekážkou len vtedy ak sa otvára brušná dutina,teda operácie žlčníka a v neposlednom rade samotné ženské veci.Dokonca kamoška bola na augmentácii a termín si musela dohodnuť tesne pred menštruáciou lebo vraj po menštruácii by rana viac krvácala.A schválne v den zákroku rano to dostala, volala sestričke a ta jej povedala že to nevadí ale že nech použije tampon.
Ja som mala tri dni pred menštruáciou ked ma operoval Dr.Kováč a povedal že som dosť krvácala počas operácie.V dnešnej dobe neverím že menštruácia je problém, ked ti operuju nos,toť môj nazor.

zakynka

Slnko26
neviem či je dobry napad posielať ti teraz foto,nechcem ťa vylakať, lebo momentalne mi jazva zčervenala,už som to tu aj pred par dnami spominala.Ale hadam to časom opať zbledne.Ja mam velmi citlivu pokožku,mam atopicku dermatitídu tak to pripisujem tomu.Ale pokiaľ sa ti dobre hoja jazvy tak by si nemala mať problem.Ked sa mi to trošku skludni tak ti pošlem fotku.

chantal333

Zakynka
idem v tsredu o trinastej a prajem si to uz mat velmi za sebou, aj ked sa zaroven tesim,obavy su uz tam:-)
ten dr. o ktorom som pisala je mam pocit tebe znamy....ale nechcemtu robit nejaku negativnu reklamu, ludia aj medicina sa meni a preto som rada ze idem v tejto dobe a ma tak podporujete kocky
s tym fajcenim, mas ty aj janka pravdu..ja to viem a navyse aktivne sportujem , co je paradox:-))preto dufam , ze po opke ked budem mat tampony a dychat pusou nebudem chciet ani vidiet a potoms tym uz nezacnem...drzte mi aj v tomto palceky:-)

Jana C

MRKVUS
ked si streknem tú morskú vodu, alebo ked mi tečie soplík, nechcem si ho moc naťahovať, aby mi neklesol ako predtým. ešte šťastie, že môžem smrkať

00ariana00

brcka
my sme tam tiež objednané na 8,30 operovať bude moju dcéru, takže sa hádam stretnete a budete si navzájom držať päste a ja sa pridám. Trošku sa bojíme, ale dúfame, že všetko dopadne dobre a podľa predstáv.Takže zatiaľ do 1.6.....

Jana C

MRKVUS
mne kázali Stérimar, ale mala som doma Physiomer, tak nebudem zbytočne kupovať, keď je to v podstate to isté. keď si to strekneš, opatrne s vatovou tyčinkou vyber všetko,čo pôjde :D smrkať by si aj tak nemala.

mrkvus

Jana C

a vôbec neviem, či ti to mám vyberať tými tyčinkovými tamponikmi, alebo to mám nehať tak? prsím porad.