Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
mrkvus
ale mne dr tu injekciu nechcela dat pretoze si to hormony a pri narkoze su prave tie hormony kriticke...
Jana C
ja dufam jani ze dostanem kazdu chvilu , uz sa tak citim ale vies ked ich tak strasne chces dostat tak ani za toho pana nepridu v pondelok jej brnknem aled dufam ze ma vezme, niekto tu pisal ze to az tak nevadi pri opke tak dufam ze to bude aj moj pripad...pekny vikendik vam prajem kocky....
a jani ty sa ako hojis?ako sa citis?
MRKVUS
nič. nechala som ich jednoducho vstrebať
Jana C
ozaj, ja som sa ani nespýtala Kováča, či bude potom ešte nejaká kontrola, okrem tej stredy, kedy mi ide dať dole dlahu...
čo si používala na tie modriny okolo očí?prosím porad
CHANTAL333
tak poprípade v pondelok zavolaj dr., aký má ona na to názor
MRKVUS
podľa potreby :) buď rada, že tečie. mne sa po 1.opke upchal 2 hodiny po výbere tamponády a musela som dýchať ústami :) skús to odsávať vreckovkou
ZAKYNKA
vybrala som si dnes so špičky steh, našťastie bol len jeden. a dala som si dole aj leukoplasty. chudák noštek
Jana C
ako často si musíš čistiť noštek. Mne z neho furt niečo tečie, a je to dosť nepríjemné, a stále tam pchať tie vatové tamponiky dosť bolí. dík za radu
chantal 33
ahoj, a kebyže ideš k dr.na gyndu, povieš mu čo máš za problém a on ti dá injekciu na oddialenie.- stojí 1,50 EUR Ja som tak bola, ale ja som od neho chcela, aby mi dal vyvolávačku a na 3-4 deň prišli...
Jana C
nechcem posuvat termin, uz som nastavena, pripravena a uz ten zakrok samotny chcem mat za sebou a zotavovat sa:-)pekny den
CHANTAL333
skús viac červeného vína (aj ked alkohol by sa pred opkou nemal) alebo popros priateľa :D prinajhoršom posunieš termín opky...
Jana, Zakynka
prav teraz riesim mesntruaciu, v stredu mam opku a menstruacia nie a nie prit, kazdy vecer cvcim, pijemm cervene vino a davam, si teple kupele, dr mi povedala ze ak to budu prve tri dni nie je to dobre, ale tak dufam ze uz kvoli tomu by mi termin nezrusili....:-(
JanaC
ved o to ide, lekári sami nevedia.Jeden povie to iný to vyvráti.Ja som tu pisala len to s čím som sa stretla ja a čo bolo mne povedané.Ako vraviš...vyber si:D