Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

chantal333

mrkvus
ale mne dr tu injekciu nechcela dat pretoze si to hormony a pri narkoze su prave tie hormony kriticke...

Jana C
ja dufam jani ze dostanem kazdu chvilu , uz sa tak citim ale vies ked ich tak strasne chces dostat tak ani za toho pana nepridu v pondelok jej brnknem aled dufam ze ma vezme, niekto tu pisal ze to az tak nevadi pri opke tak dufam ze to bude aj moj pripad...pekny vikendik vam prajem kocky....
a jani ty sa ako hojis?ako sa citis?

mrkvus

Jana C

ozaj, ja som sa ani nespýtala Kováča, či bude potom ešte nejaká kontrola, okrem tej stredy, kedy mi ide dať dole dlahu...

čo si používala na tie modriny okolo očí?prosím porad

Jana C

CHANTAL333
tak poprípade v pondelok zavolaj dr., aký má ona na to názor

MRKVUS
podľa potreby :) buď rada, že tečie. mne sa po 1.opke upchal 2 hodiny po výbere tamponády a musela som dýchať ústami :) skús to odsávať vreckovkou

ZAKYNKA
vybrala som si dnes so špičky steh, našťastie bol len jeden. a dala som si dole aj leukoplasty. chudák noštek

mrkvus

Jana C

ako často si musíš čistiť noštek. Mne z neho furt niečo tečie, a je to dosť nepríjemné, a stále tam pchať tie vatové tamponiky dosť bolí. dík za radu

mrkvus

chantal 33

ahoj, a kebyže ideš k dr.na gyndu, povieš mu čo máš za problém a on ti dá injekciu na oddialenie.- stojí 1,50 EUR Ja som tak bola, ale ja som od neho chcela, aby mi dal vyvolávačku a na 3-4 deň prišli...

chantal333

Jana C
nechcem posuvat termin, uz som nastavena, pripravena a uz ten zakrok samotny chcem mat za sebou a zotavovat sa:-)pekny den

Jana C

CHANTAL333
skús viac červeného vína (aj ked alkohol by sa pred opkou nemal) alebo popros priateľa :D prinajhoršom posunieš termín opky...

chantal333

Jana, Zakynka
prav teraz riesim mesntruaciu, v stredu mam opku a menstruacia nie a nie prit, kazdy vecer cvcim, pijemm cervene vino a davam, si teple kupele, dr mi povedala ze ak to budu prve tri dni nie je to dobre, ale tak dufam ze uz kvoli tomu by mi termin nezrusili....:-(

zakynka

JanaC
ved o to ide, lekári sami nevedia.Jeden povie to iný to vyvráti.Ja som tu pisala len to s čím som sa stretla ja a čo bolo mne povedané.Ako vraviš...vyber si:D