Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Jana C
ja som z kosic jani, ale ked budem mat po opke v stredu a budem ok, som schopna urobit si vylet kdekolvek, zasluzime si to:-)
a co sa tyka toho hrbolu som laik vacsi ako ty iste, ale ked kocky pisu ze to bude ok tak by som tomu isto verila, uvidis ze o par dni budes krasnucka....
chantal333
ja som vysadila v decembri a od vtedy mi meškajú ako sa im chce. Pred opkou mi meškali 19 dní, a ked som mala týždeň a pol pred opkou, tak som išla na gyndu, pichol vyvolávačku a prišli, takže v pohode. Neboj, to bude aj stresom...
JanaC
jani ten hrbol ti zmizne uvidíš.mne sa po dvoch týždnoch tiež objavil, najprv tam kde pises že ho maš ty a po troch dnoch zmizol a vystupil medzi oči.Ale po tyždni aj tam zmizol, a tiež som to mala červené.Mna na to upozornil lekar pri vyberaní dlažok takže som da sa povedať bola na to pripravená.Ale mne lamal kosti takže preto ten hrbol.Tebe možno naozaj len niečo zreagovalo alebo je to len obyčajný opuch.Neboj vstrebe sa to.Skus si to trošku rozmasírovať končekami prstov mne sa zdalo že mi to pomohlo.
CHANTAL333
ja som tiež vysadila kvôli opke a prvá prišla v poho. teraz očakávam ďalšiu :) ja mám na zajtra napísať seminárku, ale som taká vymletá, že sa na nič neviem sústrediť. ale stalo sa mi to aj predtým po anestéze, vraj to strašne oblbuje :))) neviem, z čoho je ten hrbol. mne to pripadá tak, že ako končí kosť a začína chrupavka, buď mi tam niečo zreagovalo, alebo tým, že mám menšiu špičku, sa tá koža na kosti naťahuje. ale to je iba môj laický pohľad :)) a ešte to aj mám červené, takže super vyzerám :( ked ti to dobre dopadne a mne zmizne hrbol, môžme ísť piť. odkiaľ si? :)) neboj, budeš OK!
JANA C
tehotna nie som, vysadila som antiko ale kvoli opke a aj to je mozne ze mi vobec nedojde menstruacia, vraj je to bezne, ja uz ked doteraz nedosla si z celeho srdca prajem a prosim aby nedosla do stvrtku vobec..
nerozumienm janka co to moze bt ten hrbol a kedy mas ist za nim?ale ja verim ze bude ok, nestras a nestresuj sama seba tak ako ja seba:-))ja som uz taka vystersovana ze sa nedokazem ucit na skusku, ktoru mam zajtra:-(..
ja som si ista, ze to budes mat super...a ked to vyjde aj mne v stredu tak sa potom opijeme:-)
MRKVUS
ja som mala po 1.operácii hrbolček a nezmizol, musela som ísť znova pod nôž. a tento je väčší a ešte aj pokožka je červená...
Jana C
neboj, aj iné baby písali, že sa im tam vytvoril taký hrbolček, a neskôr zmizol. Ja som sa na to pýtala, ked som bola na konzultácií a dr.kováč povedal, že je to reakcia nosa na taký veľký zásah, to zmizne - sú to čiastočky nejakej chrupavky, neboj hlavu hore. Veľa báb to tu písalo, a ani sa nikto neozval, to znamená, že už to nemajú a nemajú za potrebu o tom písať, tak vidíš. Všetko bude dobré, hlavne treba pozitívne myslieť.
CHANTAL333
a nie si tehotná? koľko ti meškajú? nie som lekár, ale nezdá sa mi, že by to bol opuch, lebo hneď pod hrbolom je priehlbinka... je to zhruba v polovici nosa, viac v pravo a som naozaj zúfalá :((
Jana C
jani uz zacinam bt nervona, este stale nic, zajtra mam skusku a bojm ze pridu az po nej:-(
nemoze byt ten hrbol iba nejaky opuch alebo nieco co sa este ustali?to mas niekde pri koreni nosa?
CHANTAL333
ráno som dala dole leukoplasty a aj keď som opuchnutá, vidieť, že špička je iná. ale čo ma prekvapilo, je dosť výrazný hrbol na kosti, čo som predtým nemala. tak neviem, čo mám robiť, lebo na kontrolu idem až o mesiac :(( a neboj, možno ešte prídu :))