Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Jana C

CHANTAL333
ty si samá komplikácia :))) koncert je 17.6. a prišla by som letecky, busom ani vlakom sa mi nechce. a nie som z BA ale z NR :)

chantal333

Jana C
cicaa neuveris:-))uz ani ja neverim, zacal sa mi tiskat zub mudrosti a priserne to boli, do opky vydrzim, mozem ist aj s tym zubkom zatial, pokial sa to nezhorsi, potom si to dam urobit ked mi dju prec tamponiky...ppodla seba som najkomplikovanejsi pripad:-)))no a ako úrides z BA na lennyho?autom?a kedy je koncert vlastne?

Jana C

CHANTAL333
no vidíš, bude to v poho, uvidíš! gratulujem ku skúške :) ked kúpiš ticket daj vedieť, ja ešte nemám, bo nikto nechcel ísť :) ale majú ešte dosť

chantal333

no s dr som sa bavila a antiko je ok, poslednu tbl som zobrala 24.marec, cize mesiac to bude , vraj to pri mojom druhu antko staci....teraz sa modlim len aby som do stredy nedostala:-))skusku som urobila musim sa pochvalit...ked kupim listok napisem ti milacku...

mrkvus

All

holky, ktoré ste po operácií, mali ste bolesti v nútri nosnej dierky? dnes ma to začalo bolieť, a nemôžem si ani tými vatovými tyčinkami vyčistič nos, ked mi z neho tečie. máte s tým niekto skúsenosti?dík za info

Jana C

CHANTAL333
jasné, že ťa beriem :))) ja som naňho bola aj v Blave, stála som v 1.rade a dotkla som sa ho!!!! ach... :D lístky ešte majú, pozri ticketportal. fúha, máš to komplikované. antika sa má vysadiť minimálne 6 týždňov pred opkou, tvoje telo musí mať šok... radšej brnkni dr. čo si ona myslí. ja naozaj neviem, ale tiež som raz zobrala len 1 tbl. a normálne som dostala, tak naozaj neviem cica...

chantal333

Jana C
no to je super, ja som nanho hcela ist ale som nemala s kym, tak sa skusim popozerat po listkoch este a pridala by som sa, ak ma beries:-))ja som dobrala 21tbl antiko a dostala som mensturaciu, xacala brat z druheho balenia -2tbl a skoncila som, lebo ma upozornili ze nesmiem brat antik pred opkou, nasledne som dostala mesntrucáciu a a to bolo presne 29.3, nedostala som este vzdy, tak uz len dufam zr nedostanem jani.....urcite sa ten hrbol strati, nemal ti ho dr ako urobit, a neverim ze by nnieco pobabral...bezim na skusku, drzte palceky:-)

Jana C

CHANTAL333
ako vravím, mala som hrbol po opke a zmizol až po zásahu chirurga, tak dúfam, že tento zmizne sám, lebo ma porazí!! prídem do KE a pôjdeme sa vyblázniť na Lennyho Kravitza :D kedy si vysadila tabletky? mala si už odvtedy menštruáciu?

chantal333

mrkvus
dakujem ti za povzbudenie naozaj, teraz mi ostava len dufat ze budu meskat, comu aj verim pretoze citim ze sa moje hormony vzburili uz po vysadeni, len nech moje brusko vydrzi do stredy vecera a potom mozem mat menstruaciu aj mesiac:-)))