Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

mrkvus

Jana C

mala si po operácií napuchnutý koreň nosa, alebo len špičku? lebo ja mám oboje , ale hlavne ten koreň nosa pri očiach... som zvedavá,za akú dlhú dobu to bude ok...

chantal333

Jana C
teraz mi vytrhli osmicku zub, v stredu mi vyberu stehy a doberiem antibiotika, cize v piaok by som ja bola schopna ist, musim dohodnut s dr, dnes ked som sla od zubara nebola som schopna za nou zajst...dufam ze bude mat nieco volne

Jana C

CHANTAL333
určite som nemala ani raz tampony týždeň, veď by som zomrela :) max. 4 dni, lebo bol víkend a povedala som dokymu, že to vydržím. hlava ma bolievala len z krčnej chrbtice, z nosa nie. kedy máš termín?

chantal333

Jana C
vecer mi bolo este v pohode a z krvi a z hrdla, plus ten zub co sa mi snazi vysjt narobil sarapatu...ale uz som ok, predychala som to:-)radsej sa dam dokopky a pojdem ako by som mala riskovat...
pozerala som na nete fora dalsie, pisali ludia ze sa nesmies tri mesiace opalovat? a ze tampony mali narp 3-4 dnim, ty si mala moja tyzden tampony ze?a hlavicka ta nebolela?prwtoze tym ze sa mi posunul termin budem sa musiet ucit na statnice aj s tou krasou:-)

Jana C

CHANTAL333
mica, od včera mi nešiel net, až teraz ho pustili, ale myslela som na teba!!! jak že máš angínu?? mala si horúčku? ako ti to zistili????

chantal333

Jana C
ahoj jani, som zufala...,´mala som uz byt na klinikem ale ma nezobrali dnes lebo mi prisli na to ze mam anginu a navyse aj kvoli tomu zubku...:-(
uz som to chcela mat za sebou

chantal333

Jana C
a cica lenny plati ak mi toto vsetko vyjde a budem ok , nevaham...
zajtra o 13tej budem uz lezat, mysli na mna.-)

chantal333

Jana C
zu b mi dali dokopky na tyzden vraj budem mat mensie bolesti potom musim ust dat vybrat v lokalke, myslis ze to zmaknem s dlahou na nosteku?chcela osm to spojit aby ked uz sedim doma, nech to stoji za to:-))