Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

sabina1205

Ahojte všetci.. už velmi dlho uvažujem nad opkou - velky a hrbolaty nos a ked som sa to nakoniec odhodlala povedat priatelovi a mamine, začali ma strašne prehovarat a dokonca posielat k psychiatrovi..neviem, ako ich presvedčiť, že to fakt potrebujem..vaši známi to zobrali hneď v pohode?? poradte ako na nich..vďaka..

mrkvus

Odkaz pre pani, s kt. som sa rozprávala 22.4.09 v čakárni u dr.Kováča:

ozvite sa mi, som veľmi zvedavá, ako ste dopadli, rada vám ešte poradím..
my mail: mrkvus@post.sk

mrkvus

Babenky, vôbec sa opky nebojte, ja som týždeň a 2 dni po opke a úplne v pohode. V stredu som bola na snanie dlahy a poviem vám som veľmi spokojná s my novým noštekom, dr.Kováč má fakt zlaté ručičky, ... ja vôbec nebanujem, ten pohľad do zrkadla fakt stojí za všetky tie riziká a stresy a bolesť,... ale všetko to ubehlo veľmi rýchlo, a bolesti som nemala žiadne...

chantal333

mimik20
uspatia sa aj ja bojim ale kazdy vravi ze je to uplna banalitka, pospinkas si a ked vstanes uz budes may po tom.....podla mna sa ti kost deformovat nemoze,ak si uz po vyvoji, teda ma 16 a viac rokov...

chantal333

Jana C
jani a ty si kde chodila po busoch taka opuchnuta?:-))rano som volala s dr, po antibiotikach nemzoes ist na opku tri tyzdne a potom mam statnice, najskor pojdem na opku teda v juli, niekedy po 12,tom, mrzi ma to,, ale tak aspon si dovtedy pohanam info nejake o tom a mozno budem na druhy termin kludnejsia, nie ako teraz....

mimik20

cafky setci ... mam par otazok ohladoom operacie nosa...zo zdravotných dôvodov mi budu robit prepazku lebo mam tazkosti s dychnim ...a popritom by som si chcela dat urobit plastiku nosa...taky kopcek na nose...ale bojim sa toho rozsekania kosti..a lekar mi dokonca vravel ze po niekolkych rokoch sa ta kost moze nejako deformovat ...nejako mi to nejde do hlavy..lebo ked ta kost sa zrasite..ako sa moze potom deformovat? a mate citlivy nos? myslim na pocasie...a tak ...? a bojim sa toho uspatia....:((((( halo ..je tam niekto?

Jana C

CHANTAL333
po prvej opke som bola brutálne opuchnutá a ešte brutálnejšie fialová. ľudia sa ma ľakali a uvoľňovali mi miesto v autobuse :) s ďalšími opkami boli opuchy menšie a menšie a modriny miernejšie až žiadne. záleží od veľkosti zákroku a od organizmu

chantal333

Jana C, mrkvus
kocky boli ste po opke fakt take napuchnute?a k tomu ze to mam tazke jani:-)-co ma nezbije to posilni, aj ked...:-)

Jana C

MRKVUS
teraz mám len špičku opuchnutú, lebo len tú mi robil. koreň nosa som mala hrozne po 2.opke, ale iba pár dní