Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

mrkvus

sabina 1205

v pohode, ja rada poradím, bola som v takej istej situácií..

Konzultáciu som si dohodla telef., a vopred aj termín opky, lebo to majú dosť nabité...

sabina1205

mrkvus

takže je to zhruba ten mesiac od konzultacie,ano? a dalo by sa aj skôr? a konzultaciu si si dohodla telefonicky? za aku dobu to bolo možne?
Prepač, že tolko otazok..

mrkvus

sabina 1205

na konzultácií som bola 12.3 a opku som si dohodla na 15.4, teraz marodujem týždeň aj dva dni, ale to je málo, ešte mám modriny a nos prelepený takým hnedým leukoplastom, také 2 týždne je akurát, lebo mos treba dosť často čistiť a smrkáš, a si taká unavená z všetkých tých liekov, proste to chce čas...

sabina1205

mrkvus

Aj ja by som chcela ist k tomu Kovačovi. Po akom čase od konzultacie si potom išla na operaciu? a ako dlho musis byt teraz doma, teda kedy možeš nastupiť do prace?

mrkvus

chantal 333
ja viem, ty mi mala ísť v stredu o 13hoa, a ja som bola na kontrole a snanie dlahy v stredu o 12.45, aj som rozmýšľala, či tam budeš....

Robil mi no, to je také zložité.. mala som hrbol a strašne široký nos, takže on ho musel zmenšiť, polámal ho na 6 častiach a znova zložil a vyrovnal... ak ti to pomôže pošlem ti foto.
Viem z vlastnej skúsenosti, ako to pomáha, kde si môžme takto vymienať info, bola som natom rovnako, tiež somsa bála, ale veľa báb mi pomohlo, takže ja ti tiež veľmi rada pomôžem... daj maila, ak chceš...

mrkvus

chantal333

pohľad po operácií?
no, nič moc, ale dalo sa to, teraz je to úplné iné...na nose som mala takú šedú dlahu, to bolo celé prelepené takými bielymi leukoplastmi...

chantal333

mrkvus
tebe robili kompletku?a ako sizvladla pohlad do zrkladla na druhy den?ja suz som to mohla mat tiez za sebou, ale take spravy ake pises mi davaju velku silu...

mrkvus

sabina

ja mám 26, na opke som bola minulú stredu, a vôbec nebanujem, treba za tým ísť ak to vážne chceš.
Bola som u Kováča v BB, patrí medzi najlepších

mrkvus

sabina 1205

a koľko máš rokov?

mňa rodičia tiež odhovárali, respektíve s tým nesúhlasili, hl.otec, ale priateľ povedal, že ak mi to pomôže, tak mám ísť do toho, aj kamošky ma podporili, ono ale hlavne záleží na tebe je to tvoj život...