Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
mrkvus
som niekde čítala, že tá dlaha je vo vnútri nosa a že to dosť bolí ked to vyberajú?? a aj niečo o štichoch..
chantal 333
máš to na maily, kukni
mrkvus
prosim nezabudni na ten mail:-))
uz sa neviem dockat...
mrkvus
ja som huzevnata, ale potrebujem za sebou obcas stenu, o ktoru sa opriem ked budem vahat:-)a naj stena su yaki co to maju za sebou, ja som pysna na vsetkuy kocky vratane teba co to maju za sebou
platíš pred opkou keš
sabina 1205
na kontrolu ideš týždeň po opke, to ti dá dole dlahu, potom mesiac po opke, alebo niekto aj 3 mesiace po opke je to individuálne.
cena 700 eur, ale jedna pani, čo bola so mnou na izbe, tak tej opravoval špičku a tá platila 800
chantal 333
to som rada, veľmi rada pomôžem, bola som natom rovnako, neistota, strach...
veľmi mi pomohlo, ked som si mohla takto s niekým, kto to prežil písať a vymienať si info..
čítala, ja som bola mesiac pre opkou veľmi chorá a nie a nie sa z toho dostať, tiež som mala obavu, či sa mi to podarí tak, ako som to chcela.
Nie je to žiadna sranda, vybaviť si voľno v práci, ísť na interné predoperačné, nemať ženské...je tam toho veľa, fakt...
Neboj, podarí sa ti to uvidíš, musíš len dúfať....
mrkvus
a kolko krat je potrebne ist potom na kontrolu? lebo ja som z BA..
mrkvus
ja by som to chcela stihnuť niekedy v juni, lebo do konca maja mam zmluvu v robote a potom by som teda tych niekolko tyždnov ostala doma a vyriešila toto..len najprv musim nejak spracovat tu moju rodinu..
a ešte taka vec, kolko ta to vyšlo? a aky je spôsob platby?
mrkvus
samozrejme ze chcem, zatial som nemala tu moznost, moj mail je chantal333@azet.sk
citala si si preco som nesla?ja sopm z toho vsetkeho bola fakt na plac:-(.nechcem aby som vyznela ako rozmaznanca, aleja som sa velmi bala, aj ked som vlmi chcela strach bol silny a uz som tento strach nechcela prezit opat, budem vas vsetky potrebovat, datvate mi vratane teba mrkvus velku silu....