Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Bože baby ako vám zavidím, že chodíte k doktorovi na kontrolu, po mesiaci, alebo po troch k niektorým aj po pol roku a môžete mu povedať aky problém máte a hneď riešite čo by sa stým dalo neskôr robiť...
Ja som na kontrole nebola ani raz ako mi dal dole dlahu asi ho to už viac nezaujíma. Keby som vedela, že ho to už nebude zaujímať a že išlo iba o peniaze, tak by som k nemu nešla, ale nevedela som to. Pretože tak ako sa stavia ku kontrolám, tak sa bude aj chovať, ak by som za ním prišla s nejakým problémom. Čo si o tom myslíte?
Jana C
jani ale to ze je cerveny je urcite preto ze uz tho bolo nan vela a tiez si myslim spominala ze si alergicka, teraz je nase obdobie a aka ryha na nosteku??kedy ides k dr?
Jana C
poslala som ti malilika.
:-)
MRKVUS
jenny_nr@centrum.sk
jana C
môžem ťa poprosiť o email? potrebujem sa ťa na niečo spýtať... :-) dík moc
CHANTAL333
mala som termín na máj, ale musím ho presunúť, lebo mám akurát vtedy skúšku. ryha je medzi kosťou a špičkou a všetci ma na ňu upozorňujú :((
LU_LA
no sa mení niekoľko mesiacov, treba len čakať :)
Jana C
jani ale to ze je cerveny je urcite preto ze uz tho bolo nan vela a tiez si myslim spominala ze si alergicka, teraz je nase obdobie a aka ryha na nosteku??kedy ides k dr?
lu_la
a z coho ti trci ta nitka?
ked si vydrzala mesiac a pol nefajcit tak na to uz kasli..nepotrebujes to...ja tiez prestavam...:-)citala som na fore ze nos je odpuchnuty a konecny tvar nadobudne po troch mesiacoch od operacie...
All Baby
Ahojte, ja som už 1 mesiac a 2 týždne po operácii a chcela som sa Vás opýtať, dokedy odpúcha špička?bola by som radšej, keby sa mi ešte trochu zmenšila. a holky, ktoré fajčíte, tak fajčíte v pohode? ja fajčím výnimočne, no už by som si jednú tú cigu dala, ale neviem či môžem? dym mi teraz dosť vadí, dik za odpoveď. a ešte niečo, čo mám robiť, ked mi trčí nitka, či šnúrka z nosa?mám si ju sama odstrihnúť?
CHANTAL333
občas pobolieva, ale hrbol ma absolútne netrápi, skôr tá ryha, čo mám nad špičkou... uvidím, čo doktor povie. ale zase ho mám červený :((