Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ano dal mi leukoplasty a povedal mi nech si gto prelepujem na noc aby bol na miesta kde sa mozu tvorit vnutorne jazvy vyvijany mierny tlak, tak isto som to robila aj po prvej operacii
Monitaa
a to ti kázal dr, aby si si ten nos lepila? ja som skoro 3 týždne po, a po 2 týždňoch mi kázal dať dole laukop., ale o tom, že by som to mala prelepovať mi nič nehovoril, to je pre mňa novinka.
Kázal mi len čo najdlhšie spať na chrbte, aby som si ten tvar nosa nejako ne....., nechodiť na slnko (len v šiltovke)a čistiť si ho pleť.vodou, a mliekom, a makeup len mierne...
lyvynka:
ja osobne si myslím, že je úplne zbytočné si dať meniť doklady.
ja som si ich nemenila a zatial nepoznám niekoho kto by si ich kvôli plastike menil.
ja vôbec neviem, čo spravím s tými perami... asi skúsim ten nový prístroj, čo ti tam namasíruje tú kyselinu, či čo to bolo. ozaj, neviete mi niektorá poradiť, či už môžem chodiť do fitka? som 4 týždne po...
no nezavidim ti ja mam dost ze som bola na dvoch neviem či by som sa dala aj na tretiu uz mam toho plne zuby, ale asi este budem riesit tu hornu peru aj ked tym rezom v ustach sa mi trocha vysunula hore ked sa smejem je pekna velmi ale ked sa nesmejem je uzka tak asi este to si dam vytiahnut aspon stred, porozpravam sa s nim o tom jak pojdem na kontrolu
MONITAAA
no dobre, že hovoríš. ja som pri tejto opke mala obstrihanú vnútornú jazvu, ktorá čiastočne zodpovedala za tú moju bambulu. budem teraz stále masírovať, dúfam, že opäť nenarastie
ja tiez často masirujem ale stlačene to mam mať koli nejakym vnutornym jazvam aby nerastli alebo take niečo mi vravel vraj je to dolezite hlavne tam pri koreni nosa kde mi prebrusil
MONITAAA
mne sa na nose objavila alergia na leukoplast, tak to radšej nedráždim. ale 2 krát denne si ho masírujem a dosť mi zmäkol
a lepite si nos na noc? ja si lepim stale a kym nejdem von tak ho mam zalepeny vkuse.
MONITAAA
počkaj čo ti doktor povie. neboj, bude to v poho