Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

chantal333

Katty_
u koho si bola, ak echces kompromitovat verejne napis mi na mail prosim, zaujima ma to, pretoze ja cakam na opku ... moja mail-chantal333@azet.sk

Jana C

KATTTY
no pošlem, ale nezlakni sa :D nemám make-up. videla som jednu češku. mala oooobrovskú skobu a už po prvej opke má nádherný pršinos, závidím... a to je len 2 mesiace po opke. bola som však upozornená, že to bude dlhšie odpúchať, tak nestrácam nádej :)))) zas neber dlho tie ATB...

Kattty

Jana C
cica, tá priehlbina čo tam máš, ti pravdepodobne vznikla preto, lebo ti dosť zmenšil špičku ale kosť ti viac nezbrusoval.
toto je nekonečný príbeh a stojí kopu prachov.
niečo opravia a nové sa vytvorí, ako ten môj hrbolček na kosti, ktorá bola robená pred rokom. nechápem ako sa tam mohol vytvoriť po takom dlhom čase.
už som stratila ilúzie, že to bude niekedy pekné.
inak, tie antibiotiká mi zabrali, aspon zatial to tak vyzerá. každý den si to masírujem a prelepujem ale nezmenšuje sa to. kedy ideš na kontrolu?
pošli mi aktual fotos som zvedavá ako teraz vyzeráš.

Kattty

Katty_
od toho lekára čo ťa operoval je veľmi nezodpovedné, že nechcel vidieť svoju prácu a ako sa to hojí.

Tina 1

Katty" Ja som bola na operácii pred cca rokom u Dr. Gubu. Prvé dva mesiace som chodila na kontrolu skoro každý týždeň. Už si to celkom nepamätám, ale ďalšia bola asi po dvoch mesiacoch a v pol roku. To že ty si nebola po sňatí dlahy ani na jednej sa mi zdá neuveriteľné... Aj keby bolo všetko v poriadku je to divné.

A

Jana C

KATTY_
ešte som sa nestretla s doktorom, ktorého by nezaujímal výsledok jeho práce... u koho si bola? alebo aspoň v akom meste?

chantal333

Katty_
u koho si bola, ak echces kompromitovat verejne napis mi na mail prosim, zaujima ma to, pretoze ja cakam na opku ... moja mail-chantal333@azet.sk