Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Lyla4
ahoj, mohla by si mi, prosim Ta, podrobnejsie popisat, ako to cele prebiehalo? ja som mala povodne termin 5.5., tiez u Mudr. Juraseka, ale kvoli zlym vysledkom predoperacnych vysetreni (tachykardia) som to odlozila zatial o mesiac... som z toho dost sklamana, ale co uz... pockam radsej, kym sa to nezlepsi... ak chces, tak napis sem do fora, alebo ak by ti to neprekazalo, ozvi sa mi na mail smoulinka_m@azet.sk, vdaka a drz sa, nech sa cim skor das do poriadku :)
Jana C
operacia bola v Kosiciach Mudr. Jurasek a mala som ju v lokalke lebo ja som chcela, dalo sa to vydrzat. dakujem ya odpoved a Jani, prosim ta, budem mat aj nejake bolesti? Na prvu kontrolu idem v sobotu. Nemam gel, mam v dierkach nosnych tampony. takze s tymto az do soboty?
Jana C
no ako cica?ze si uz dnes krasna?tak by som s tebou menila, no len vysledok nie pocet opiek:-)dufam, ze mi dnes napises ze ziaden hrbol uz nie je a ze si sa uz bola korculovat ty aaacko:-)
LYLA4
ak máš normálnu tamponádu, tak ti ju vyberie doky na kontrole. ak máš gel, tak ten sa dá vysmrkať. čo ti Dr. povedal? kto ťa operoval?
Ahojte dievcata,
absolvovala som operaciu nosa, trda aj makka cast, sedim doma po opke a cakam kedy mi prestane tiect z nosa krv. poradite? A prosim vas tie tampony v nose mam mat az do kontroly co je o dva dni? alebo mi vypadnu same? Mam ocakavat aj bolesti v noci? dakujem z info.
MRKVUS
to ešte aj budeš mať opuchnuté. špička najdlhšie odpúcha..
ALL resp. MUDr.
ak tu je nejaký doktor, alebo baba, ktorej Dr. kázal masírovať nos, tak dajte nejaké rady (spôsob, ako často atď.. :) díky
Jana C
ja sa pýtam preto, lebo mám stále napuchnutú špičku z pravej strany, takú bambuľu... :-)
takže to si ešte počkám...
dík
MRKVUS
Dr. vravel, že tým, že to bol náročný zásah, tak to bude dlhšie odpúchať. ale predtým mi ten najväčší opuch opadol cca po mesiaci a potom sa stále tvaroval
Jana C
moc dík za info, si ma ukľudnila, už som sa začínala báť... :-)
a ako dlho to trvá, ked ti nos úplne odpuchne?
MRKVUS
akné to určite nie je. je to fialový fliačik, na jednej strane mierne zdvihnutý, ale odkedy som to rozmasírovala, je to menšie