Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
A ešte bol tu niekto z vás u dr. Gubu? Ako ste spokojne s prístupom a kontrolami po pár mesiacoch? Záleží mu na tom, či je všetko v poriadku?
jana C
ahoj cicusa, no ako sa mas?ako to vyzera??daj vediet co s tym hrbolom a ci si uz celkom ok....dufam, ze uz to mas:-)
Mrkvus
nemaš fotku prosím? Veľmi by som chcela vidieť ake nošteky robí dr. Kovač. U neho si bola však?
Mail: danka.r@azet.sk Ďakujem
Mrkvus, dakujem
velmi ma to povzbudilo, teraz uz aspon viem, kedy sa tych leukoplastov zbavim.
Vdaka
lyla 4
mne vybrali tamponádu na druhý deň po opke, lebo som veľmi málo krvácala, kontrola bola o týždeň a tam mi dal dole dlhu, a prelepil mi noštek takými hnedými leukoplastmi, a tie som si dala opo 4 dňoch dole a noštek sa mi veľmi páči, aj ked je taký napuchnutý, ale to sa nedá porovnať ako som mala predtým.
Dával mi dole hrbol, zužoval nos, lámal kosti na nose, lebo som ho mala stranše široký, takže skoro kompletka.
Držím palcea, aby sa ti to dobre zahojilo a nemala si žiadne bolessti, ja som nemala vôbec..
Mrkvus,
wow tak super, to je velmi pozitivna sprava, ja dufam, ze sa svojho nosteka nezlaknem, ale hovorim si, ze horsie ako som to malo to urcite nebude. A to si dva tyzdne po? Ja mam este tampony aj dlahu v nose. Neviem kedy sa to vybera, zle sa mi dycha. Dufam ze tampony mi vyberu v sobotu na kontrole a kedy sa dava dole dlaha? Ta vonkajsia aj tie vnutorne platnicky? Ako to bolo u teba? Dakujem za info.
no, u každého je to individuálne, ja som napísala, čo som prežila ja, neboj, ale všetko sa dá zamaskovať šminkami, a tak rýchlo to ubehne uvidíš, ja sa už týždeň teším z nového nošteka, a pripadá mi to, že som nikdy nemala iný... xi
Mrkvus,
dakujem, nepotesila si ma, hm, cakala som take 3 dni opuchu, fiiiha, tak so sa mam na co tesit...
ja som 2 týždne po opke a stále mám opuchnutý nos, ale tvár už tak nie, chce to všetko len čas
Dievcata,
ja som mala vcera opku a cez noc som opuchla hlavne okolo oci ako balon. Davam si studene obklady, ale viete mi povedat dokedy tento stav trva? Myslim opuch tvare...dakujem