Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ZAKYNKA
kvôli skúške som musela presunúť termín, tak idem až 26.5. :((( baby síce hovoria, že mi odpuchol, ale ja si to nemyslím. podľa mňa je stále taký istý. som zvedavá, čo mi povie na tú ryhu. vyzerá to, ako keby ma niekto sekol nožom :) a ty ako?
ja idem na kontrolu buducu stredu dnes som sa objednala. boli ma ta jedna strana na dotyk ked tak ako keby zatlačim mierne tak to troska splastne a prestane boliet tak neviem. myslis ze by som mala ist skor?druhu stranu tiez citim na dotyk ale len mierne a spicku mam este opuchnutu velmi tiez najviac pravu stranu ale ked je niekedy odpuchnutga vyzera pekne
Jana C
ahoj Jani, dlho som tu nebola bola som odcestovaná.Tak ako sa ti to hojí?Ako sa citiš,a čo hovorí doktor? Ja som bola na kontrole pred dvoma tyždnami a myslela som že ma už bude fotiť ale až v juny a dokonca mi povedal že to mam stale opuchnuté čo ma prekvapilo lebo noštek už mam dosť maličky.Vravel mi že to sa stava ked ide o operáciu otvorenu a že to bude odpuchať niekolko mesiacov.
Kedy ideš ty na najbližšiu kontrolu?
MONITAAA
fúha.... mňa tiež dosť bolieva nos, ale hlavne vtedy, keď sa mení tlak vzduchu. a aj predtým ma občas bolela pravá strana, ale skôr pod okom ako na nose. skús zavolať svojmu doktorovi, aký má on na to názor
jani a baby čo ste mali brusenu kost. mozte mi poradit? ja som pri prvej opke nemala kost robenu vobec a pfri druhej mi pri koreni len minimalne prepiloval ale lava čast ma dost boli . po opke som to necitila ale teraz čoraz viac a to su uz dva mesiace. je to bezne alebo mam ist k lekarovi?
BRCKA
ja mám ešte rozbitý nos, pošlem až keď bude OK :D
CHANTAL333
som 4 týždne po opke, ale zákrok bol náročnejší, tak to bude dlhšie odpúchať
LYVYNKA
to záleží na tebe, či si zmeníš. u mňa zákrok nebol veľmi výrazný, tak mám stále ten istý
jana C
ty uz mas vse dvoch tyzdnv po opke,ze?a este to nie je zahojene?
s foto ta nutit nebudem, to je tvoja osobna vec...:-)
ja som tiez nechodila na kontroly, po dvoch tyzdnoch mi dal dole dlahu a potom mi vybral tie stichy a to bolo vsetko, bola som v mt
Jana C
jani prosim keby si aj mne poslala foto ja idem 1.6. ku kovacovi a vobec neviem ako robi ak chces poslem ti aj ja
301@azet.sk
CHANTAL333
cicuš, KATTTY je dlhoročná kamoška, tak preto som jej poslala. tebe, až keď to bude v poriadku a zahojené, ok? :D