Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Jana C
dakujem za radu, myslim tu co mas v nose, jej zakladanie bolo fakt neprijemne. Ta dlaha na nose je v pohode. Musim koncit, caute zajtra
Je tu prosím niekto, kto bol na operácii u dr Hajeka v ružinove?
LYLA
tamponádu si tam určite nechaj!! doky ti ju vyberie. čo tu píšeme o vyberaní dlažok, tak myslíme také malé plastové vo vnútri nosa. tuším držia prepážku. ty asi myslíš tú, čo máš zvonku, nie?
lyla4, mircatko
videli ste juraskovu pracu?kolko vas yjde kompletna opka resp. vysla?, ako na vas posobi to prostredie unho?, edze je v podnikatelskej budove, ja sm opku musela presunut tiez kvoli predoperacnym a mam ist k hudakovej no terminy nam zatial nesedia preto sapytam na juraska.. dakujem vam za odpovede
Jana C,
no mna operoval dnes a z mosa mi trcia take dva tampony a presaka mi cez to krv tak si prikladam tie gazy pod nos. Tak len som chcela vediet ci si mam tie tampony nechat v nose do kontroly ktora je o dva dni. A vdaka, po dnesku sa obdivujem aj ja xixi, ale nie, pravda je ze sa velmi bojim narkozy takze som sa radsej dala na lokalku. Ale klamala by som keby som povedala ze pojdem aj inokedy do lokalky. Musis mat na to zaludok.Ked sa nebojite narkozy tak radsej chodte dievcata do narkozy lebo sa zobudite a neviete o nicom. A potom si tu pisete o vyberani dlahy co ja som zazila aj zalozenie dlahy a to je fakt fuuuuj.
CHANTAL333
aby toho nebolo málo, tak sa mi spravil podkožný ... (neslušný výraz pre vyrážku :) zboku nosa, tak vyzerám úúúplne úžasne :) hrbol je už mikroskopický, od včera masírujem 2x denne, tak sa to dúfam čoskoro prejaví, hlavne na špičke. dúfam, že tým masírovaním sa zmierni aj tá ryha, čo mám pod kosťou. dnes som stretla kamošku, že ona nevidí žiadny rozdiel, ale ona je trúba, musím jej fotky poslať, nech porovná :)))
LYLA4
ak ťa to teraz nebolí, tak by ťa to nemalo ani potom bolieť. to máš nejak dlho tamponádu... kedy ťa operovali? obdivujem ťa za tú lokálku, ja by som tak kompletku asi nezvládla...
Chantall
bola som aj u Hudakovej, ale nechcem tu pisat o klinike na Mojmirovej nic zle, p. Hudakova je skvela lekarska, ale skoda ze operuje na Mojmirovej. Ano je pravda ze Jurasek nema ma pohlad prepichove pracovisko, ale bol v Ke prvy co si zalozil sukromnu plast.chirurgiu a mna presvedcila jeho konzultacia u neho a pristup a vsetko co mi povedal bolo to super vedela som a citila z neho, ze uz par nosov odoperoval...takze bolo rozhodnuta. Mojmirova je pekna klinika a bola som tam na jeden zakrok ale su neprofesionaly v pristupe k pacientom. Po zakroku uz sa o mna nikto nezaujimal....Nechcem to tu konkretizovat. Viem ale ze p. Hudakova robi aj v statnej nemocnici myslim ze na Rastislavke. Spytaj sa jej na to, je to tam lecnejsie a operuje ta ta ista osoba. Inak je dobra. A stalo ma to dnes 830 Eur.
lyla4, mircatko
videli ste juraskovu pracu?kolko vas yjde kompletna opka resp. vysla?, ako na vas posobi to prostredie unho?, edze je v podnikatelskej budove, ja sm opku musela presunut tiez kvoli predoperacnym a mam ist k hudakovej no terminy nam zatial nesedia preto sapytam na juraska.. dakujem vam za odpovede
Mircatko,
zatial mam len skusenost z operacia. Rano ma uz p. doktor cakal, prezrel este vysledky krvi, pokreslil mi nos a isla som na operacku. Cely cas sme sa rozpravali bolo to celkom v pohode ale aby si mala predstavu... najprv mi dal do nosa dlhe palicky s vatou a umrtvoval mi nimi nos...potom mi ho napichal asi 6 krat ale citis iba prvu injekciu nakolko uz mas nos znecitliveny. ja som aj tak trochu podriemkavala dali mi nieco do zily proti uzkostnym stavom...bolo to ok, najprv mi urobil spicku, to som vobec necitila, cely cas mi hovoril, ze super lebo vobec nekrvacam co je aj vdaka mojej lekarke dala mi kvapky Kanavit beries ich 8kvapiek raz denne aby si velmi nekrvacala, takze pochvalil lekarku moju za super pripravu pacienkty. Ked mi spravil makku cast tak sa pustil do kosti a toto je trochu neprijemne lebo pocujes ako ti ju lame a navyse vtedy sa ti spusti krv aj do hrdla a musis ju prehltavat, ale p. Jurasek bol velmi rychly aj so sestrickami mi nos velmi rychlo rozbili citis tlak kladivka na kost a on ti ho potom rychlo tvaruje. takze toto je fakt neprijemne a ked si slabsia povaha je lepsie ist do narkozy...inak je to v pohode. A zalozenie dlahy je tiez fuj...ale to je sekundova zalezitost. takze asi hodku to trvalo, zalepil ma, vedla v izbe som sa napila vody a o 15 min so cupitala domov. bol po mna manzel. Doma som teraz ok, nic ma neboli, uz to aj prestalo krvacat, tak som zvedava, co ma caka dalej. Neboj sa, ak ta nos trapi, chod, a daj si ho prec ja som to riesila cely zivot a pocuvala nezmysly, ze ho nemam velky, ale ja sama viem, ako som neznasala pohlad na svoj nos. Takze dufam, ze teraz sa mi bude pacit. Do narkozy som nesla preto, lebo ja sa jej velmi bojim, takze lokalka bolo vyslovene na moju ziadost.
lyla4, mircatko