Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

mrkvus

Lyla 4

mohla by si foto poslať aj mne? môj mail je mrkvus@post.sk, ja ti na oplátku pošlem môj nový nos od Kováča, opku som mala pred 3 týždňami...

dík moc.

Lyla4

Brcka,

a ktore fotky by si chcela vidiet? Lebo dnes este mam druhu dlahu na nose, ale v sobotu uz budem odlepena a mozem ti potom poslat foto po...

brcka

Lyla 4

nechcem byt otravna ale mohla by si mi prosim poslat fotky? ja som objednana ku kovacovi ale tak pomohlo by mi keby som videla aj inych pracu. dakujem 301@azet.sk

Lyla4

Ahojte dievcata,

chcem sa s vami podelit o moju nesmiernu radost. Dnes som bola u p. Juraška na kontrolu, vymenil mi dlahu na nose a ukazal mi moj tyzdnovy nostek...

WwwOOOOW, ja som nechcela verit aky ho mam nááádherne zoperovaný, velmi sa mu tesim, je krasny rovny tenky, žiadny skokansky mostik a musim povedat, ze p. MUDr. Jurašek má zlaté ruky a je profík, velmi si vazim jeho prácu a prístup a skúsenosti.

Dievcata co ste z Ke, odporučam vam p. Juráška z Krivej 18, je to naozaj odborník a ja som so svojim nosom neskutočne spokojna. A to som mala riadne delo na tvari.

Monitaaa

mrkvus mne robili prvu opku spicku a teraz som bola na reoperaciu lebo mi ju este trochu zmensovali a dvihali a tiez mi trosku zbrusili pri koreni po stranach, tiez mi rezali ten sval v ustach medzi hornou perou a nosom aby mi to pri rozpravani a smiechu netahalo tu spicku nadol

zakynka

JanaC
no ja mam stale tvrdu spicku nosa,vôbec mi nejde stlacit a doktor povedal ze to je tym ze je to stale opuchnute.Ale na pohlad je to pekne ale vraj to este pojde dole tak sa aj tesim.Mne sa urobila na nose taka akoby hlboka vraska medzi spičkou a kostou ale som si to rozmasirovala a zmizlo to.Neviem aku ryhu mas na mysli ty ale skus to tiez rozmasirovat.Mozno to je tym ze sa ti uklada koza na nose,chce to cas kym sa to usadi.Hlavne mysli pozitívne :)