Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Jana C

FUSAKLA
no nie tak celkom 2. krát. už som totižto stihla aj 3. operáciu a to u Dr. Kováča. v pondelok bude 5 týždňov :) nos som ti posielala ešte v zime, tento ešte nie je hodný fotografovania, až ked sa zahojí, oki?

S1M

Ahojte, ja tiez uvazujem o uprave nosa, v detstve som utrpela uraz a teraz to nevyzera moc pekne :( Len nemam akosi odvahu a neviem kolko financii by ma to stalo. Asi by som isla k MUDr. Kovacovi..

fusakla

Jana C:
ahoj Janka, rada by som sla na ten datum ale mam skuskove takze si to planujem az po skukach nech nemam nervy, no ono na fotkach to fakt nevidno to by si sa msuela kuknut blizsie a rada by som si asi este dala torlinku urpavit spicku ale neviem no, netusim ako to rpepbieha pri reoperacii, ci sa plati vsetko, nic , doplaca.....ak chces pokecat tak aj cez icq kludne, inak mohla by si mi poslat tvoje fotky? ak si dorbe pmatam si bola dvakrat na operacii vsak?

Jana C

FUSAKLA
pozerala som si tvoj nos :)) kde sa ti spravil hrbolček? bola si už za Dr. Kováčom? ak nie, objednaj sa na 26.5., rada by som s tebou pokecala :))) ja mám v nose stále steh a konečne som si našla aj uzlík, len už je prekrytý kožou, tak sa mi ho snáď podarí vytiahnuť, hihi

fusakla

ahojte, som uz nejaku dobu po operaci, a bohuzial po lamani kosticiek mi ostal maly hrbcek, tym ako nos rastol, chcem sa opytat, ci je tu niekto kto uz bol na operaci u Dr. Kovaca a ci niekto bol aj u neho na oprave, ja si jeho pracu cenim, ale trosku mi to je luto , ze ten kretensky nos tak vzrastol, tak by som bola rada, keby mi napisal neikto, kto u neho bol aj na oprave, co na to hovoril a tak....dakujem , ak sa da odpiste na meil: andrea418@centrum.sk

chantal333

lyla4, brcka
mozte mi kocky prosim poslat vase foto po opke, mna to velmi posmeluje ked vidim konkretne vysledky
termin mam 15.6 a potrebujem sa miestami povzbudit:-)dakujem
moj mail: chantal333@azet.sk
budem vam ozaj vdacna...

slnko26

Ahoj Lyla 4,

mozes mi poslat fotku, prosim ta, som z okolia Kosic a uz dlho uvazujem nad opkou, ale sa obavam, aby to nebolo horsie, uvazovala som ist do BB.Na Mojmirovej som bola na konzultacii,ale dievcata tu chvalia BB.Dakujem lenka.rychnavska@post.sk

Jana C

MISHIATKO
radšej si kúp Stérimar alebo Physiomer, to je morská voda a môže sa to používať hneď po operácii

mishiatko

ahojte kocky , chcela by som sa spytat ci mozem po operacii nosa pouzivat kvapky proti nadche :) lebo na letacku som citala ze po chirurgickych vykonoch v nosnych dutinach sa nesmie, dikes

sabina1205

Ahoj mrkvus,
chcela som sa len opytať,že odkial ty si? Si z okolia BB, že si išla ku Kováčovi? Lebo ja som z BA, ale čo som tu čítala, tak väčšina spomínala, že bola u Kováča. Nevieš tu v BA nie je nikto tak dobrý?