Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

ruso

este jeden dotaz som dost vytrety z toho...nevinde operacia lacnejsie v roosveltovej nemocnici ako pri dr.kovacovi?alebo ako to je lebo dr.kovaca neviem najst na stranke nemocnice ze bi taketo nieco robil...dakujem

lyvynka

ahojte

každej babenke ktora nie je rozhodnuta alebo nema odvahu odporucam precitat si prispevky od stranky 50 -uvidite ako vas to nastartuje a budete chciet aby vas uz operovali dnes.

ja som tiez dlho uvazovala a chybala mi odvaha ,ale precitala som si vsetky prispevky a som rozhodnuta ze do toho idem konzultaciu mam 19.5.u Mudr.Kovaca a opku isto uz coskoro.

janulka88

Jana C:

Ahoj Janka,mohla by si mi poslať fotky pred a po zákroku?Uvažujem o oprácii u Dr.Kováča a veľmi by som chcela vidieť výsledok jeho práce.Mohla by si mi povedať koľko u neho stojí kompletná operácia resp. operácia mäkkej aj tvrdej časti.Ďakujem

janulka88

Ahojte dievčatá.Uvažujem o operácii u Dr. Kováča,ale nie som ešte rozhodnutá.Veľmi by mi pomohlo,keby ste mi tie ,ktoré ste absolvovali operáciu u Dr.Kováča poslali fotky pred a po zákroku.Môj mail janulka_8@azet.sk.Za fotky vopred veľmi pekne ďakujem.

ruso

Dobrý den.Chcel bi som sa spytat kolko bi asi stala operacia nosa a ci sa to da operovat..ide o to ze pri mimike hlavne smiati sa mi natahuje koza zavesena na prepazke ...ci bi sa dal urobit len tento operacny ukon...dakujem

S1M

Neviem preco mi to tu napisalo dva krat.. Ak sa mozem este spytat, ako dlho sa po operacii nos zaceluje (kedy to uz vyzera nenapadne) a kolko to cca stoji?
Dakujem

S1M

Ahojte, ja tiez uvazujem o uprave nosa, v detstve som utrpela uraz a teraz to nevyzera moc pekne :( Len nemam akosi odvahu a neviem kolko financii by ma to stalo. Asi by som isla k MUDr. Kovacovi..