Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
FUSAKLA, RUSO
ARO je to, čo som napísala nižšie. Ty asi myslíš anesteziologické predoperačné vyšetrenie. Spravia ti to v BB, keď ťa budú prijímať. Doma si dáš spraviť iba interné predoperačné vyšetrenia. Akí sú ostatní doktori v BB netuším, nie som odtiaľ. Fusakla- ja som bola v priebehu 3,5 mesiaca 2krát v celkovej a vôbec neviem, koľko krát môžeš ísť. Treba sa spýtať :))
fusakla
Ďakujem ti dobrá víla:)ty si to ako rychlo vybavila tu opku myslim ako rychlo ta operovali po konzultacii...
ruso
ahoj , aj ja som zhanala ako ty v BB Dr. Kovaca, ale jeho tam nenajdes ak ked tam pracuje, on je sukromny Dr. ja som sla na zaklade odporucania tu z fora, a je to dobry doktor, robi prirodzene nosy, a v podstate je to ORL doktor, Aro bude najskor vysterenie pred operaciou a to ti urobia aj u teba doma doktori, pre opkdou mussi doniest vytserenie krvi....oni uz budu vediet, podla toho co im preldozis, po konzultaci s Dr. Kovacom,co sa tyka tej ryhclosti opky, zavisi kolko ma prace , ale co si ja pamatam dost mi vychadzal v ustreti aj vzhlaodm k dialke mojho dochadzania, ak cches na neho kontakt tak ti ho dam: 0484132905
julia123
no ja by som ju este zjemnila viac, al aj tak ma najviac hneva ten malinky vycnelok na nose , ked mi vzrastal, tak sa to moze urobit, jj robil mi aj spicku, zmizla mi taka ritka:-) , ktoru som mala v jej strede, chavalbohu, bola hrozna, on robi nosy prirodzene, a vsak uvidim, zajst za nim nic tym nestratim no....
Jana C
Mám 18 rokov.On je v BB najlepsi doktor?A plasticky chirurgovia v roosveltke?nic moc?ci ako?diki ti:)
Fusakla
A čo by si si dala na tej špičke ešte upraviť? Teda čo sa ti tam nepači? Vtedy ti tiež robil aj špičku? Dik :-))
Jana C:
Ďakujem pekne Janka.Už som si preštudovala tie staršie príspevky.Dosť mi to pomohlo:)
RUSO
neber to osobne, ale koľko máš rokov, keď nepoznáš slovenskú gramatiku??? ARO je anesteziologicko-resuscitačné oddelenie. Väčšina lekárov udáva cenu zákroku aj s anestézou, ale treba sa spýtať. MUDr. Kováč operuje v Roosveltovej nemocnici, ale nepatrí pod ňu. Je to ORL klinika, s.r.o. Najskôr sa treba objednať na konzultáciu, až tam si dohodnete termín operácie.
JANULKA88
číslo na Dr. Kováča 048/413 29 05. Odporúčam čítať staršie príspevky, sú tam všetky potrebné informácie
lyvynka:
Ahoj prosim ťa mohla by si mi dať kontakt na Mudr. Kováča?