Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
MONITAAA
tak predsa ideš? držím päste a očakávam kompletnú správu ako to prebehlo :)))) skús pozrieť na omlazeni.cz, holky tam majú hoci čo v galérkach..
no takze ja som sa rozhodla ze idem zas pod noze a objednala som sa na tu vrchnu peru, posunu mi červen. nemate niekto link na nejaku galeriu kde by som si to mohla pozriet?
Ďakujem, lebo v BB v NovaMede odomňa chceli za konzultáciu 400SK a to som tam nakoniec ani nešla, lebo som toľko pri sebe nemala a neskôr som sa dopočula, že tam ten chirurg nie je dobrý.
S1M
konzultácie sú zadarmo.
FUSAKLA
2. opka bola kvôli (podľa mňa) neuspokojivému vzhľadu. 3. kvôli špičke, kde som ju malá celú menenú
Sú konzultácie u Dr. Kováča zadarmo alebo sa tam platí? A cca koľko? Ďakujem
lyla4
mne este neprisiel mail ak si nahodou uz posielala. mozes mi poslat este raz prosim.
Fusakla a ako dlho si po operácii? A ak by si chcela ísť zase nevieš ako dlho sa musí čakať? Rok?
RUSO
štandardná cena je 700 eur.
Jana C
Nevies kolko taky zakrok priblizne asi stojí?Dr.povie na konzultacii pribliznu cenu?