Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ILONA77, LU_LA
ja nosím aj dioptrické aj slnečné okuliare. oči sú mi prednejšie ako nos a aj Dr. Kováč mi to schváli (myslím, to nosenie :)
lu_la:
Presne to by zaujimalo aj mna, ale jednoznacnu odpoved som nikde nenasla. Ja mam po opke uz takmer rok, no tak strasne sa bojim, ze tymi okuliarmi nieco pokazim (zdeformujem), ze ich nosenie stale odkladam. Parkrat som si ich na 2 minutky skusala dat, ale dost to bolelo a na nose mi ostali otlacene, takze to vidim na dalsie leto bez slnecnych a s novymi vraskami:-(
ruso:
Minimalne 2 tyzdne, 20.7. tam uz bude, kedze som vtedy objednana na kontrolu:-). A 18 rokov moze byt, ja mam uz o par rokov viac a nikdy si neprestanem vycitat, ze som nesla na operaciu skor...
All
Neviete či je 18 rokov dosť na takýto zákrok?
ilona77
A ako dlho ta jeho dovolenka trvá asi dlho?Mne bi stačila operácia na začiatku augusta....
ruso:
Ja som bola u Kovaca na konzultacii v maji (min.rok) a o mesiac som uz mala operaciu, lenze ja som ho o to prosila, aby to bolo tak skor, lebo potom zaciatkom jula mal dovolenku. A bude ju mat aj tento rok, tak sa poponahlaj:-)
jana c
nevies mi prosim ta odpovedat na tu otazku?
SABINA1205
ak budeš mať všetko vybraté (tamponádu, poprípade dlažky) tak by to nemal byť problém..
Jana C
Takže sa mi bude dať hneď normálne dýchať?