Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Jana C

ILONA77, LU_LA
ja nosím aj dioptrické aj slnečné okuliare. oči sú mi prednejšie ako nos a aj Dr. Kováč mi to schváli (myslím, to nosenie :)

ilona77

lu_la:
Presne to by zaujimalo aj mna, ale jednoznacnu odpoved som nikde nenasla. Ja mam po opke uz takmer rok, no tak strasne sa bojim, ze tymi okuliarmi nieco pokazim (zdeformujem), ze ich nosenie stale odkladam. Parkrat som si ich na 2 minutky skusala dat, ale dost to bolelo a na nose mi ostali otlacene, takze to vidim na dalsie leto bez slnecnych a s novymi vraskami:-(

ilona77

ruso:
Minimalne 2 tyzdne, 20.7. tam uz bude, kedze som vtedy objednana na kontrolu:-). A 18 rokov moze byt, ja mam uz o par rokov viac a nikdy si neprestanem vycitat, ze som nesla na operaciu skor...

lu_la

All baby po opke
ahojte, som dva mesiace po kompletke a chcela som sa vas opýtať, či už normálne môžem nosiť slnečné okuliare, ked si ich dám, tak mám divný pocit na tych zužovaných kostiach a bojím sa, aby mi na nos netlačili a nespadla mi špička. alebo sa to nemôže stať?
dakujem za odpoved

ilona77

ruso:
Ja som bola u Kovaca na konzultacii v maji (min.rok) a o mesiac som uz mala operaciu, lenze ja som ho o to prosila, aby to bolo tak skor, lebo potom zaciatkom jula mal dovolenku. A bude ju mat aj tento rok, tak sa poponahlaj:-)