Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Ruso v ružinove ti spravia operáciu aj do 700 eur. Je to štatna nemocnica, tak ak by si potreboval spraviť aj prepažku, tu ti hradí poisťovňa. Ale nezaručujem ti taku starostlivoť, čiže kontroly po operácii napr. po par mesiacoch ako na sukromnej klinike. Zaleží koho si vyberieš.
Je to úplne normalne, keď ide na plastiku aj muž.
Je podla Vas normalne ked ide na plastiku muz?
prečo si vyberáte lekára podľa ceny a nie podľa jeho výkonov??? ja som si Dr. Kováča vybrala podľa fotiek, čo mi baby poposielali a podľa mojej spolužiačky, ktorú tiež operoval, tak som ju mala denne na očiach. dajte si na konzultácii ukázať ich prácu, pacientky si fotia, a podľa toho sa rozhodnite. každému sa niečo iné páči. cena je v tomto prípade druhoradá, ide o to, ako budete vyzerať
ruso
Dám dám vedieť ;) no ja by som rada išla pod nôž tak koncom augusta keby to bolo možné.
Danika
V Bratislave lacnejší chirurg? Tzn, že pod 700€ ťa odoperuje?
Najlacnejšie je to prave v tom Ružinove, ale maš pravdu pokial o niekom nemaš žiadne informacie, tak len z mileho dojmu z doktora si byť ista nemôžeš, že to dobre dopadne. Malo sa tu o nich píše, takže nemame žiaden prehlad o nich.
Danika,
najmä preto chcem ísť do BB k Dr. Kováčovi, že na neho je najviac a najlepšie ohlasy, je v tomto obore vraj najlepší..a že tu v BA je to aj o dosť predražené..
S1M
potom daj vediet kedy ta objednal na opku...
S1M
potom daj vediet kedy ta objednal na opku...
Sabina1205 mozem sa ta opytať, prečo chceš ísť až tak daleko? Neveríš chirurgom v BA napr v ružinove?
Ja som tiež z BA a dosť sa obávam toho cestovania a všetkého s tým spoločné..