Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
SABINA1205
keď mi vybral tamponádu po 1. opke, po 2 hodinách sa mi upchal nos a keďže mesiac nemôžeš smrkať.... po ostatných to bolo v pohode, po 3. som dokonca mohla smrkať :)
Jani,
ja by som tiež na teba mala ešte jednu otázku, a to, že ako dlho sa ti nedalo dýchať nosom.. lebo ja len ked mám nádchu a mám upchatý nos, tak mi to dosť vadí a som z toho dosť nervózna..
Jana C
No dobre len chcem vedieť či bi sa to dalo dohodnut v tak kratkom case ako je napr. mesiac od konzultacie....dakuejem
RUSO
keďže estetické operácie sú plne hradené zákroky, nepotrebuješ žiadne odporúčanie. Za konzultáciu sa neplatí. Termín operácie závisí od vzájomnej dohody
all:
Chcel bi som sa spytat ci mi treba ku dr.kovacovi aj odporucenie od nejakeho doktora alebo staci len dohodnut konzultaciu?kolko sa pri nom za konzultaciu plati?keby ze idem tento mesiac ku nemu na konzultaciu stihol bi ma podla vas operovat do konca prazdnin?dakaa
MONITAAA
ty sa musíš rozhodnúť, ale dobre to predtým zváž!!
ALL
baby, naozaj vám odporúčam masáže 2 krát denne. ja som to 2 dni flákala a ráno som sa zobudila s oooobrovským nosom :))) robím to tak 20 min (vždy 1 diel Simpsonovcov :)
ja sa tych vyplni bojim viac, lebo u nas je tolko nepodarkov, vlastne rozmyslam či som uz videla nejake čo by sa mi pačili. zo začiatku vyzera kazda ako kačica a potom sa mi to uz tiez moc nepačilo. kamaratke sa este urobili nejake hrudky take jak mini gulky v pere
MONITAAA
to chceš ísť kvôli 2 mm pod nôž?? ja sa bojím aj výplňových materiálov, aby som nevyzerala ako kačica... neskúsiš radšej niečo neinvazívne?
no aj ja sa toho bojim, ale snad sa podari, nejak tomu musim verit. čo som čitala tak vela ludi si to chvalilo, niektore pisali ze efekt je nedostačujuci pre ne, ale mne by stačili aj take dva milimetre.
MONITAAA
no ja neviem moja, aby si to potom neľutovala. videla som fotky zjazvených pier a bol to děs... nemyslím si, že tam sa to dá tak "ľahko" opraviť ako napr. pri nose alebo prsiach...