Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Jana C
Jaj, tak to je jasne, že z pôvodného nosa:D:D...Ja som skôr myslela, že keď si mu povedala, že nechceš žiadny pršáčik alebo príliš úzky, či príliš malý, ale taký akurát, dôkladne Ťa počúval.. heh:D...A ešte možem sa spýtať, koľko to u neho asi vychádza finančne?Dokopy všetko?:)
Ako to funguje u dr. Kováča kde ordinuje keď sa objednáte ku nemu na konzultáciu?
LIZA8
áno, dostatočne sa mi venoval, aj keď v čakárni bolo "milión" ľudí :)) chirurg vždy musí vychádzať z pôvodného nosa, nemôžeš tam prísť s obrázkom a čakať, že budeš mať presne taký istý nos... mne sa páči, ako spravil nosy ostatným babám aj mojej spolužiačke
Jana C
aha, no chápem to... :)
A bolo to vždy k lepšiemu, tá zmena?:D...vieš, že im to spravil ako chceli. O Dr. Kováčovi tu všetci píšu len samé chváli, takže asi bude veľmi dobrý. Ja by som chcela ísť tiež, ale až tak o rok:)...chcem si ešte pozisťovať a tak...
Ty keď si bola u neho, venoval sa Ti dostatočne?:)
Nechal sa viesť tým, ako si to chcela?
LIZA8
nehnevaj sa, ale fotky ostatných dievčat ti nepošlem, lebo som to sľúbila. popros priamo ich, nech ti ich pošlú. mne plastika nosa vôbec nezmenila vzhľad ale ostatným babám áno :)
Jana C
Ahoj, prosím Ťa Janka, nemohla by si mi poslať na mail fotky, čo si spominala, že Ti baby poposielali :)? Veľmi by som to chcela vidieť a tiež sa chcem spýtať, že či máš pocit, že taká plastika nosa veľmi zmení tvoj vzhľad:).
mail:18Mirka@gmail.com
Dopredu ďakujem!:))
ALL
Bol niekto operovaný v Roosveltovej nemocnici?Nemyslim sukromnikom....
Ruso inak najčastejšie sa tu spominal Koštal z ružinova. A dievčata tu pisali, že su spokojne a neplatili vela. Aj na kontroly chodili.
Zaleži na charaktere doktora. Lebo niektorých po zaplatení už viac nezaujímaš.
DANIKA
ja som bola operovaná aj v štátnej nemocnici a cena bola taká istá ako v súkromnom zariadení. A Dr. sa o mňa zaujímal aj mesiace po operáciách, keď som za ním prišla...