Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

liza8

Jana C

Jaj, tak to je jasne, že z pôvodného nosa:D:D...Ja som skôr myslela, že keď si mu povedala, že nechceš žiadny pršáčik alebo príliš úzky, či príliš malý, ale taký akurát, dôkladne Ťa počúval.. heh:D...A ešte možem sa spýtať, koľko to u neho asi vychádza finančne?Dokopy všetko?:)

Jana C

LIZA8
áno, dostatočne sa mi venoval, aj keď v čakárni bolo "milión" ľudí :)) chirurg vždy musí vychádzať z pôvodného nosa, nemôžeš tam prísť s obrázkom a čakať, že budeš mať presne taký istý nos... mne sa páči, ako spravil nosy ostatným babám aj mojej spolužiačke

liza8

Jana C

aha, no chápem to... :)
A bolo to vždy k lepšiemu, tá zmena?:D...vieš, že im to spravil ako chceli. O Dr. Kováčovi tu všetci píšu len samé chváli, takže asi bude veľmi dobrý. Ja by som chcela ísť tiež, ale až tak o rok:)...chcem si ešte pozisťovať a tak...
Ty keď si bola u neho, venoval sa Ti dostatočne?:)
Nechal sa viesť tým, ako si to chcela?

Jana C

LIZA8
nehnevaj sa, ale fotky ostatných dievčat ti nepošlem, lebo som to sľúbila. popros priamo ich, nech ti ich pošlú. mne plastika nosa vôbec nezmenila vzhľad ale ostatným babám áno :)

liza8

Jana C

Ahoj, prosím Ťa Janka, nemohla by si mi poslať na mail fotky, čo si spominala, že Ti baby poposielali :)? Veľmi by som to chcela vidieť a tiež sa chcem spýtať, že či máš pocit, že taká plastika nosa veľmi zmení tvoj vzhľad:).
mail:18Mirka@gmail.com
Dopredu ďakujem!:))

Danika

Ruso inak najčastejšie sa tu spominal Koštal z ružinova. A dievčata tu pisali, že su spokojne a neplatili vela. Aj na kontroly chodili.

Jana C

DANIKA
ja som bola operovaná aj v štátnej nemocnici a cena bola taká istá ako v súkromnom zariadení. A Dr. sa o mňa zaujímal aj mesiace po operáciách, keď som za ním prišla...