Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Jana C
bola si aj u Kováča? alebo aj niekde v BA?
SABINA1205
a robí tvoja mamina na ORL alebo na plastike? ja som bola 3. krát a prežila som, ak bude potrebné, pôjdem aj 4. krát. ak si zdravá, operácie sa báť nemusíš
lyvynka
určite máš pravu, je to moj život, moje telo a nikto nemože rozhodovať za mna..no ne?
Jana C
moja mamina je zdravot. sestra, preto mi hovorí len tie najhoršie prípady čo sa mi može stať..ale nakoniec aj tak povedala, že je to moja vec čo urobím..
lyvynka
mne mama povedala, že už mám dosť rokov na to, aby som si dala robiť opku..mám 24..
MONITAAA
mne ten môj raťafák vôbec neodpúcha :((( na omlázku som čítala, že jednej kočke povedal jej Dr. že má nejakú hrubú kožu, či čo a že nikdy nebude mať malú špičku, že jej ešte môže narásť. mám pocit, že ja mám to isté, nakoľko mi Dr. Kováč povedal, že mám veľa kože a že záleží ako to priľne. a pritom svoj pôvodný nos som nemala obrovský, tak to nechápem. masírujem ako besná, len nosisko na mňa kašle.. asi mi nie je súdené mať pršinos :((
SABINA1205
a ty pošli priateľa na kurzy empatie... mamine vysvetli, že operácie na hlave a krku majú najmenšie riziko trombózy a keby sa aj po opke vyskytne nejaká nerovnosť, tak ti to opravia. naozaj do toho choď, uvidíš, ako sa ti zmení život a vnímanie seba samej. ak to naozaj chceš, nedaj sa nikým odhovoriť, je to tvoj život a tvoja tvár
možem sa opýtať koľko máš rokov a odkial si?
čo myslíš, kedy od konzult. budeš mocť isť na opku? do toho mesiaca to väčšinou býva, nie?