Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
sabina1205
Som z Banskej Bystrice ;) ale momentalne byvam v Bratislave.
S1M
A odkial si ty? ..ak sa smiem spýtať??
S1M
vojdeš cez hlavný vchod do polikliniky pre dospelých. Keď vojdeš do hlavného vestibulu, pôjdeš prvými schodmi vpravo (je nad nimi nápis ORL Klinika)na 2 poschodie.
sabina1205
No a este: Mali plny buduci tyzden tak mi navrhla datum 2.6 a mne to celkom vyhovuje, to este skuskove nie je tak v plnom prude. Sestricka ti vacsinou ponukne najblizsie terminy.
Objednavala som sa prave dnes ;)
Viete mi prosim este povedat kde presne ma dr. Kovac ordinaciu? Akosi som sa na to info zabudla spytat :)
S1M
Kedy si sa objednávala na konzultáciu? Teda že za aký čas je od telefonátu je možná konzultácia? si si ty dohodla termim?
Ja mam konzultaciu zatial na 2.6.
Uvidim co mi povie dr.Kovac :) velmi som zvedava.
MRKVUS
áno, povolil, pretože mi robil iba špičku. ja som brýle mala už v nemocnici, videli ma 2 primári a v pohode :)))
RUSO
stačí 1 konzultácia
ilona77
Ďakujem ti pekne.A este sa chcem spýtať že po koľkej konzultácii sa dá dohodnúť operácia?
Jana C
tebe Dr.Kováč povolil nosiť okuliare? mne ich výslovne zakázal aspoň na dobu 3 mesiacov, tak nosím poctivo šošovky, a v pohode.