Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Monitaaa

ja som včera celu noc nespala a hladala som na nete rozne diskusie , kliniky a tak kde to robia a rozhodla som sa ze si to necham urobit, este mam sice skoro dva tyzdne na rozmyslanie ale asi do toho idem.

Jana C

MONITAAA
ja som začala aj cvičiť, tak za chvíľu naozaj nebudem mať žiadny tuk :D ale do tých vrások by som ho dala. do pier teda asi tú kyselinu. rezať by som sa nedala...

Monitaaa

pytala som sa aj na tuk, ale tiez mi povedali ze mam porozmyslat nad inou metodou kedze toho tuku nemam nazvyš a este ze pery tukom musia naplniť na maximum, pretoze sa nedaju odsať len čiste tukove bunky ale aj nejake medzitukove, takze ked sa to upokoji aby tam aj niečo ostalo... čize ten efekt tesne po je obrovsky... skor mi odporučal ked uz implose tak kyselinu h

Jana C

MONITAAA
a vlastný tuk si nechceš dať? to ti aspoň telo neodmietne. ja by som si ním chcela dať vyplniť pery, nasolabiálne vrásky a kruhy pod očami. avšak neviem, odkiaľ mi ten tuk zoberú, som totiž dosť štíhla :)))

Monitaaa

jani dakujem. čitala som tiez o tom ze niekto to odporuča niekto nie, sak same dobre vieme ako moze dopadnut aj operacia nosa, niektomu dobre a niekto ... som z toho stale na važkach či to mam risknuť, mam este dva tyzdne si to rozmysliet. musim zohnať viac info, ale neviem čo ine mam vymysliet napichavat sa nechcem nechat zakazdym vyzeraz dva tyzdne ako kačer

julia123

Baby, Sabina1205 PN vam da vaša lekarka, keď sa s nou dohodnete. Ja som bola normalne PN a mala som ju od obvodnej.
Takže v praci ani nevedeli čo mi je, lebo som bola akože chorá :))

Jana C

MONITAAA
toto som našla: Posunem tkáně rtu zevnitř dutiny ústní pomocí tzv. V-Y plastiky. Tuto metodu provádíme výjimečně z důvodu rizika nepravidelností, jizviček a možnosti osychání tkáně vysunuté z dutiny ústní.

Jana C

S1M
ťažko povedať, či budeš priťahovať pozornosť... pokiaľ budeš mať leukoplasty, modriny či jazvu z vonku, tak určite budeš. ale po 2 týždňoch by to už malo byť OK. záleží od organizmu a veľkosti zákroku

S1M

A po koľkých dňoch po operácií je to také, že sa môžem ukázať na ulici? Či dlho to bude priťahovať pozornosť?

Jana C

SABINA1205
osobne by som do BA nešla, ceny tam majú naozaj premrštené. áno, posledná operácia bola u Dr. Kováča, aj keď nie som z BB