Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Jana C

MALAMAMA
nijako :)) odsávala som vreckovkou a túžobne očakávala okamih, kedy mi vyberú tamponádu :))

RUSO
zákrok som podstúpila v 22., 23. a v 24. rokoch a keďže som si na všetko sama zarobila, tak nemali výhrady. a keby aj mali, je to moja vec. som dospelá svojprávna osoba :))

malamama

ahojte

chcem sa opytat:ked ste boli doma a mali ste este tamponadu stalo sa ze vam pretekala krv?
ako ste to zastavili?
dakujem

Jana C

LIZA8
u Dr. Mládeka ani Dr. Kováča som za konzultácie neplatila. Najdlhšie som sa zotavovala po 1. opke-kompletke. Asi 2 týždne som mala brutálne modriny a ešte dosť dlho som bola opuchnutá v tvári aj na nose. Ale rekonvalescencia závisí od organizmu a hlavne od veľkosti zákroku

liza8

700 eur je dosť dobrá cena:). A to je jedno či kompletka alebo len menšia úprava? To asi nie, tam musia mať nejaké cenové rozdiely:)...A tú sumu si myslela spolu aj s konzultáciami?:)...Inak trvalo to dlho, kým si po opke mohla normálne fungovať, kým si odpuchla a tak?.. Joj, ja sa toľko vypytujem :D:D...

A strašne Ti ďakujem, že sa mi tak venuješ..he :))

Jana C

JENN01
Dr. Mládek povedal, že mi tam niečo zreagovalo, tak si nemyslím, že by som to tam mala zrastené. áno, teraz to mám krásne hladké a modriny som mala žlté iba nejaké 4 dni.

jenn01

Jana C
Ahoj už si spokojná s noštekom? A chcem sa ťa opýtať, že keď ti tvoj prvý chirurg zbrusoval ten malý hrbolček čo si tam mala po prvej operácii. Nebala si sa, že ti to ostane otvorene asi 1-2 mmm? Nie je to tak že v tom hrbolčeku to bolo zrastene? Maš to pekne hladke teraz?

Jana C

LIZA8
bežná cena je 700 eur. mne Dr. Kováč robil komplet novú špičku a keď sme sa tesne pred opkou rozprávali o operácii, nestihla som mu povedať svoju víziu :) lebo som bola v šoku z jednej správy, čo som sa chvíľu predtým dozvedela.. :))