Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Prosím Vás neviete či nie je 18 rokov malo na operáciu???
LIZA8
to je tvoje rozhodnutie, koľko operácií podstúpiš. Aj moje kamarátky boli 2 krát. Keď som sa raz na to dala, chcem to mať v rámci možností čo najlepšie a je mi jedno, koľko krát kvôli tomu budem musieť ísť pod nôž :D
Jana C
Hmm, a co ze si bola az trikrat na tej operacii?:)...Ti to dobre nespravili?Alebo si uz len sama chcela nejake upravy?
Myslis, ze sa to da aj na jedenkrat, ked chcem kompletku?:)
MALAMAMA
určite nie... Mňa sa potom pýtal, či som nebrala acylpyrín, keď som tak veľa krvácala... To je individuálne. Hlavne dodrž pokyny, čo ti dali. Veľa báb to nedodržiava a potom sú prekvapené...
Jana C:
termin mam 24. augusta
bude mi robit prepazku aj esteticku upravu.
tak uz sa tesim.vobec si neviem predstavit ako budem vyzerat s novym nostekom.
ale ako citam a pozeram fotky pred a po tak kazdemu to len pomohlo vyzerat lepsie-tak dufam ze aj ja budem o nieco krajsia :)
ku tej tamponade:myslis,ze uz pri konz.vie mudr.odhadnut krvacanie?
MALAMAMA
kamarátka to mala. Tuším preto, že takmer nekrvácala. Doma to vysmrkala. Ja som mala klasickú tamponádu, lebo mi tieklo veľa krvi :-/ Kedy máš termín?
MALAMAMA
nebola to vyslovene krv. Skôr krvavý hlien. Nič vážne, len nepríjemné. Po odstránení tamponády to prešlo