Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

luciniatko

ahojte ja som prave 3 tyzdne po plastike nosa,robili mi ju v bratislave v ruzinove no ale nie som nejak spokojna,neviem ci to iba ja tak vidim ale chcem ist druhy krat znovu si to dat prerobit.mozete mi poradit chirurga nejakeho dobreho prosim vas?

Jana C

LIZA8
to je tvoje rozhodnutie, koľko operácií podstúpiš. Aj moje kamarátky boli 2 krát. Keď som sa raz na to dala, chcem to mať v rámci možností čo najlepšie a je mi jedno, koľko krát kvôli tomu budem musieť ísť pod nôž :D

liza8

Jana C
Hmm, a co ze si bola az trikrat na tej operacii?:)...Ti to dobre nespravili?Alebo si uz len sama chcela nejake upravy?
Myslis, ze sa to da aj na jedenkrat, ked chcem kompletku?:)

Jana C

MALAMAMA
určite nie... Mňa sa potom pýtal, či som nebrala acylpyrín, keď som tak veľa krvácala... To je individuálne. Hlavne dodrž pokyny, čo ti dali. Veľa báb to nedodržiava a potom sú prekvapené...

malamama

Jana C:
termin mam 24. augusta
bude mi robit prepazku aj esteticku upravu.
tak uz sa tesim.vobec si neviem predstavit ako budem vyzerat s novym nostekom.
ale ako citam a pozeram fotky pred a po tak kazdemu to len pomohlo vyzerat lepsie-tak dufam ze aj ja budem o nieco krajsia :)

ku tej tamponade:myslis,ze uz pri konz.vie mudr.odhadnut krvacanie?

Jana C

MALAMAMA
kamarátka to mala. Tuším preto, že takmer nekrvácala. Doma to vysmrkala. Ja som mala klasickú tamponádu, lebo mi tieklo veľa krvi :-/ Kedy máš termín?

Jana C

MALAMAMA
nebola to vyslovene krv. Skôr krvavý hlien. Nič vážne, len nepríjemné. Po odstránení tamponády to prešlo