Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
danika
ahoj mojko,no na kontrolu idem v stredu,dlahu uz mam dolu.
ved toto ze neviem ci by mi to ten chirurg urobil ako chcem.spicku nosa mi upravil perfektne ze tam ani nespekulujem len hrb co som mala zrezal tak ze mi v polke nosa ako keby sa dalsi hrbcek vytvoril a ked nos ide sme rom ku spicke ako keby isiel dolu,neviem ci to je tym ze vcera som dala dlahu dolu a tam kde mi pilil tu kost pod dlahou sa koza stensila :D proste neviem ale vysledok ma az tak nenadchol preto neviem co robit :(
Jana C
Ja sa hlavne bojím, že sa už vobec nebudem na seba podobať:D...preto by som chcela vedieť dojmy ostatných:)
Jana C
Takže, neznamená to, že by sa prvá operácia nepodarila:), len si chcela ešte doťukať nedostatky, však?:)A Dr. Mládek, toho nepoznám..u neho si bola prvý raz?
ruso
Jasné, že od 18 rokov môžeš:)).
Luciniatko,
ak sa ti niečo nepači, požiadaj o opravu svojho chirurga, prečo by si mala platiť znovu inde? Alebo mu už neveríš? Alebo mu povedz, keď pôjdeš na kontrolu, čo sa ti nepozdava a určite sa dohodnete :)Ale aj tak je ešte skoro teraz hovoriť o oprave, počkaj aspoň pol roka a potom uvidíš, nos sa ti ešte zmení.
Kedy máš prísť na kontrolu?
MALAMAMA
A kedy si bola na konzultacii ked si dostala termin na 24.8? Ci si to chcela mat ty vtedy?
Ja som este nebola na konzultacii lebo ta ma caka 2.6 ale u mna to bude asi nielen spicka kedze mam zlomeny nos - prepazku.. a bol to stary uraz :( Mam ho velky a krivy, som zvedava co mi na to povie.
LUCINIATKO
po 3 týždňoch je predčasné vynášať úsudky o konečnom tvare nosa. počkaj tak pol roka a potom rozmýšľaj o ďalšej operácii. a ak budeš nespokojná, tvoj Dr. by ti to mal uznať ako reklamáciu. vo všeobecnosti sa odporúčajú robiť reoperácie až po roku