Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

luciniatko

JANKA C

no aj ja mam tvar sama vyrazka :D hrozne som za 23 rokov nemala tolko co ted.

len fakt ze som neni spokojna,koli tomu hrbceku som to chytila a to je kost abo chrupka cize to tam ostane mu to asi v stredu na kontrole ukazem a povim ze sa ki to nepaci :(

ruso

Rodičia si myslia že je to dááka blbost táto operácia no ja ich potrebujem "len" nato aby mi zaplatili ako ich prehovorit?

Jana C

LUCINIATKO
ja som po každej opke, či skôr narkóze, mala otrasnú pleť, ale našťastie sa to vždy vrátilo do normálu :))

Danika

Ruso
lokalka je to, že ti chirurg znecitlivie injekciami iba nos. Ty si pri vedomi, ale dajú ti oblbovaciu injekciu, takže to tak menej vnímaš všetko.
Neviete niekto, či dr Guba v ULK robí aj take zložitejšie zakroky, keď treba použiť napr chrupavku z ucha, alebo kusok kosti napr z rebra?

luciniatko

danika

bola som v lokalke,jasko bolo to v pohode,iba jedna cast bolela ale inak v klude,preto ak bude budem potrebovat prerobit znovu lebo s mi zda zze mi ostal takz hrbcek ak to neni sposobene tym opuchom tak idem na lokalku kedy kolvek :)

luciniatko

janka c

supe tak trochu ta spicka,a sa mi zda ze ten hrb co tam mam vlastne ako taky schodik to je asi opuchnutie este lebo to je od polky nosa ku spicke no ale nevem.ja uz dnes dala make up bo inak som strasne bleda a mam kruhy pod ocami tak sa mi asi bude supat aj make up xixi :D

liza8

A ked vam tam napchaju tie tamponady a dlahy, nie je to potom bolestive, ked to davaju dolu? Nenalepi sa to s tou krvou k nosu?:D:D

Jana C

LIZA8
určite sa budeš na seba podobať :))

LUCINIATKO
ešte počkaj s makeupom. Nešúpe sa ti nos? Mne sa hrozne šúpal asi mesiac :)