Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Danika,
pozerat si to nemusim, zle mi je este teraz ked si spomeniem ako som to prezivala minuly rok bleeee
ahojte,
rada by som sa vas spytala, ako ste postupovali po operacii nosa, ked vam tam ostal hrbolcek. bola som na operacii nosa minuly rok v auguste v ba, to ze mam nos horsi ako predtym a zaplatila som za to namyslenemu chirurgovi obrovske peniaze a nespravil nic z toho co som chcela uz neriesim, ale to, ze mi na predtym rovnom nose ostat hrb tak to ma teda zaboli vzdy ked si pozriem do zrkadla :-(. viem, ze ste tu niektori pisali, ze aj vam po operacii ostat hrbolcek na nose, preto by som chcela vediet ako ste potom pokracovali, ci ste si to dali zbrusit alebo ste isli na uplne novu operaciu. velmi casto sa tu sklonuje meno dr. kovaca, ja som tiez nad nim vtedy uvazovala, ale bohuzial som sa rozhodla pre chirurga v ba.
dakujem pekne za vsetky odpovede
Ak mate nato žaludok, tak si pozrite aj videa. Ak ste si už pozerali, tak nič :))
www.youtube.com
MATISKA
vôbec netuším, ako postupuje Dr. Kováč pri reoperácii :) Musíš sa jeho spýtať.
Špička mi začala padať asi tak po 2 mesiacoch, nenápadne a pomaly. Po 10 mesiacoch už bola dole :( Táto sa zatiaľ drží, tak jej to dúfam vydrží :))
Matiska:
Napis mi tvoj mail, mam skusenost s brusovanim po vytvoreni hrbolceka po prvej opke u Kovaca.
Jana C
ahoj ja som bola u dr.Kovača operovana v januari a stale sa mi zapchava jedna dierka uz ma z toho porazi. A inak sa mi spravil hrbolcek ktorý s nim chcem prekonzultovat ale je malý. Nevies ako potom robi taketo upravy a ci ma musi celkovej uspat? a kedy ti ta spicka tak padla po akom case? dik za info
chantal333
daj si do google lunarny kalendar a na konci stranky zadaj datum a uvidis..
malamama,
dakujem za info
AMBITIOINS
po 2.operácii som bola spokojná, lenže ako sa nos formoval, špička mi poklesla, spravil sa previs a vôbec sa nehodila ku kosti. Preto som šla 3.krát. Môj najnovší :) nos ešte nie je odpuchnutý a ustálený, tak naň zatiaľ nemám názor :)
Ambitioins
ja keď som si nebola istá, či mám všetky výsledky, kt.dr.potreboval, tak som mu normálne zavolala, síce 16.30, ale bol ešte v práci, tak mi povedal, že kt.hlavne potrebuje on, a bola som kľudnejšia... tak zavolaj, aj ty, aby ťa nevrátil, že ti nejaký výsledok chýba...toť moja rada
držím palčeky.. :-)