Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
All
Možem pracovat tyzden po operácii?Mysli sa práca na stavbe....
All
Možem pracovat tyzden po operácii?Mysli sa práca na stavbe....
CHANTAL333
opalovať sa určite nemôžeš. Daj si aj večeru, budeš hladná, veď zajtra nemôžeš nič jesť. Ja som bola na tekutej strave len do vybratia tamponády, potom som jedla normálne. Dlhšie ako 3-4 dni by som to ani nevydržala. Aj tak som zakaždým schudla :((( Mňa nos trochu pobolieval iba po 3.opke, ani raz som nemusela užiť analgetikum. Nemusíš sa báť, nemalo by ťa to bolieť. Radšej si nachystaj veľa ľadu :D
jana c
no cicuska ja som si na ranajky dala puncovy kolacik:-)-lahke jedlo a achystala som sa na stroganov ka nasim, aby som si este uzila pevu stravu:)no veceru uz vynecham....co sa toho slniecka tyka mne dr vravela ze sa mzem potom slnit bez problemov, zatial to riesim samoopalovakom.
ale uz som v stadiu ze sa bojim ,nie opky ale toho co nastane potom-tampony v nose, dychanie ustami, bolesti, tekuta strava....no dufam, ze o zmaknem tak ako vy vsetci a snazim sa ukludnovat ze su to len dva tyzdne:-)
CHANTAL333
vypýtaj si náladovku, hneď ako prídeš a neujdeš :)))
ale nie, uži si dnešný deň, hlavne pi veľa vody, jedz ľahké jedlá a premávaj sa po slniečku, kým môžeš :)
jana c
dakujem ti cicuska,budem to otrebovat, hlavne v pondelok doobedu:-)aby som odtial neusla:-D
pajo22
Nemas icq alebo nieco kde bi to bolo rychlejsie?
CHANTAL333
nemboj, dobre to dopadne :)) silno držím päste!!!!
all
v pondelok o druhej mam termin drzte mi palceky, budem to potrebovat:-)
Ruso fixacia je ta dlaha čo budeš mať na nose a dole si ju davať nemôžeš ani cez deň ani v noci. Dolu ti ju dá až doktor, keď pojdeš na kontrolu. niektorý ju davaju dolu po týždni a potom už len leukoplast ti daju na nos a niektorý ju nechavaju dva týždne. Každý chirurg ma svoje metódy. Potom sa umývaj opatrne, lebo voda by sa ti na to nemala dostať, mohli by sa tie leukoplasty uvolniť.