Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Jana C

SABINA1205
my sme tu veľká väčšina už po operácií, tí šikovnejší stihli aj viackrát :))

MONITAAA
mne trochu odpuchol, ale odvtedy sa nehne :( bojím sa, že o pár mesiacov zase spadne, ako predtým... ale dúfam, že keď mám novú špičku, tak to udrží :)) jazvu mám už celkom peknú, poctivo sa o ňu starám :)

Monitaaa

nmo neviem jani mne sa take spuchnute nepačili vobec hlavne z profilu to vyzeralo ako kačaci zobak. a z blizka teda tiez nič moc. a uz si s nosom spokojna,
? ako sa hojis? ja este stale trocha puchnem ale tak pri reoperaciach je to vraj bezne ze to dlhsie trva,

Amanda_

Alebo ste tu nikto neboli u doktorov čo sa vôbec nespominaju? Napr. Zachar, Chovan, Križko, Hedera, Trška, Palenčár, Fabry, Žiak, všetci pracuju v BA ... nikto ešte nebol u nich na operácii nosa? Stale iba Kovač, aj keď by som rada za nim šla, ale nemôžem tak ďaleko z BA, mam kopu prekažok, kvoli ktorým nemôžem.

Jana C

MONITAAA
mne sa páčili na 2. deň od zákroku, ale aj teraz to máš pekné. Mám podobný tvar nosa ako ty, len trochu väčší :))

Monitaaa

Jana C
no dakujem pekne, den po to bolo trosku ako kačička ale tak na tie nase "celebritne" kačičky to aj tak nemalo . :D teraz je to uz pekne som spokojna, neni to umele. ale ked som to mala opuchnute a postupne to ustupovalo aspon viem posudit ze plne napichane pery by mi nepristali. aj ked samotne pery boli pekne k mojmu ksichtu sa teda vobec nehodili :p

Jana C

MONITAAA
videla som tvoj nos. mooooc hezký :)) aj pery si mala deň po zákroku cool :-P ale teraz to máš pekné, prirodzené