Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Nazdar. Ja som bol tiež u Kováča, minulý rok v októbri. Ak má dakto otázky, rád odpoviem ...
Jana C
Tu fixáciu som nenašiel
Jana C
RUSO
daj si do googlu rhinoplastika, máš tam všetko vysvetlené
All
Prosím Vás ako vypadá ta fixácia?Je to niečo čo sa dá zložiť cez deň alebo to tam musím mať po tú dobu čo je písané?Možem sa mi na ňu dostať voda?Po akej dobe vám ju skladali dole z nosa?Ďakujem.
All
Prosím Vás ako vypadá ta fixácia?Je to niečo čo sa dá zložiť cez deň alebo to tam musím mať po tú dobu čo je písané?Možem sa mi na ňu dostať voda?Po akej dobe vám ju skladali dole z nosa?Ďakujem.
malamama
Mne neplánoval na 27.7. :)
MONITAAA
zo začiatku som si dávala kalciovku, neskôr Contractubex a masírujem si ju. Z pravej strany bol rez hlbší, tak mi to je viac vidieť, z ľavej je to už viac-menej v pohode. Ale stále som neistá, keď sa na mňa niekto zadíva, či mi nepozerá práve na tú jazvu. Rezané som to mala cez tú starú jazvu a nechcem mať z toho keloid ako na ušku :((
Ja som práveže ešte len v rozhodovaní, že kedy sa na to dám.. Ale asi takú medializáciu by som nechcela..
a ako sa treba starat o jazvu ja s nou nerobim nič, ani s nosom akurat si ho prelepujem este. ale vlastne mne tu jazvu vobec nevidno ako pozeram